Γνωριζόμαστε με τις Νέες Ατρομήτου περιμένοντας να τις ξαναδούμε (Νο5)

Οι Νέες Ατρομήτου παραμένουν σπίτι. Ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και δεν σταματούν να ονειρεύονται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την επόμενη ημέρα, μετά τη μεγάλη νίκη της ανθρωπότητας και τον τερματισμό της διεθνούς καραντίνας.

Πάμε να τις γνωρίσουμε καλύτερα, όσο παρατείνεται η προσμονή μας να τις παρακολουθήσουμε ξανά από κοντά. Το πέμπτο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος είναι εδώ.

Είμαι η Ελένη Εξαρχου και γεννήθηκα στις 29 Ιουλίου του 2005. Από μικρή ενδιαφερθηκα για το ποδόσφαιρο, αφού είχα αρκετούς συγγενείς που ασχολήθηκαν μ’ αυτό και κυρίως τη ξαδέρφη μου που μου έδωσε επιπλέον κίνητρο.
Από τη δευτέρα γυμνασίου εντάχθηκα στις Νέες Ατρομήτου και βρίσκομαι εδώ. Θα ήθελα να συνεχισω για πολλά ακόμη χρόνια και να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ, αφού είναι ένα άθλημα που πραγματικά αγαπώ.

Στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με την Ιατρική, να σπουδάσω εδώ στην Αθήνα και αν όλα πάνε καλά να συνεχίσω τις σπουδές μου και στο εξωτερικό.

Ονομάζομαι Σέβα Κωνσταντινίδη και γεννήθηκα στις 10 Μαΐου του 2002. Από τα 7 έως τα 9 μου χρόνια έπαιξα ποδόσφαιρο στη Δόξα Ψίνθου στη Ρόδο, σε μεικτό τμήμα. Είχα διακόψει την επαφή μου με τη μπάλα, όταν μετακόμισα στην Αθήνα και αποφάσισα το 2018 να ξαναρχίσω στον Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Μετά από ένα χρόνο ήρθα στις Νέες Ατρομήτου, όπου με καλοδέχθηκαν, δέθηκα πολύ με την ομάδα και ακόμη περισσότερο με το άθλημα.

Φέτος τελειώνω το Λύκειο και δεν θα έλεγα όχι σε επαγγελματική ενασχόληση με τον αθλητισμό, όσο κι αν αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή κι επιμονή. Η προπονητική είναι ένας βασικός στόχος, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με την κιθάρα και το τραγούδι“.

Ονομάζομαι Σόνια Αχμάντ. Γεννήθηκα στις 24 Ιουνίου του 2004 και αγωνίζομαι στις Νέες Ατρομήτου σε θέση κεντρικού αμυντικού.
Ασχολούμαι συστηματικά με το ποδόσφαιρο τα τελευταία επτά χρόνια και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου.

Άρχισα από την ΑΕΚ περίπου στα 8 μου χρόνια, αλλά σίγουρα η παρουσία μου στις Νέες Ατρομήτου είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, την οποία και απολαμβάνω.

Στο μέλλον θέλω να σπουδάσω και να ασχοληθώ με την φυσιοθεραπεία.

Τις Νέες Ατρομήτου υποστηρίζει η επιχείρηση ΑρτοΖαχαροπλαστικής – Catering “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ” του Γιώργου Κουφόπουλου.

Ο κ. Κουφόπουλος στηρίζει έμπρακτα τα γυναικεία τμήματα του Ατρομήτου, ενώ μετέχει και ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. στις Νέες Ατρομήτου



Ονομάζομαι Άννα Τσελεπίδου. Γεννήθηκα στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997 και από μικρή είχα παραστάσεις και μ’ ενδιέφερε το ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά δεν έπαιξα σε κάποια ομάδα, πριν συναντηθούν οι δρόμοι μας με την ομάδα του Ατρομήτου.
Θέλω να δω το γυναικείο ποδόσφαιρο να προοδεύει και να αποκτά τη θέση που του αρμόζει, με βάση την αγάπη και τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλουν όλες όσες ασχολούνται μαζί του.

Έχω τελειώσει το τμήμα Λογιστικής, αλλά το μέλλον μου το βλέπω περισσότερο γύρω από το Marketing και τα Social media. Όλα αυτά βέβαια σε συνδυασμό πάντα με τον αθλητισμό, τον οποίο και δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω.

Είμαι η Παρασκευή Καλλιόπη Μαυράκη (Εύη). Γεννήθηκα στις 22 Απριλίου του 2004. Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 8 ετών παίζοντας με αγόρια στην τοπική ομάδα του Ασπροπύργου για 2 χρόνια. Αργότερα η δραστηριότητά μου περιορίστηκε σε σχολικές προπονήσεις και αγώνες.Το 2018 έως το 2019 ήμουν παίκτρια στον Πήγασο Θριασίου στην Ελευσίνα.

Εδώ και ένα χρόνο, με μεγάλη μου χαρά, βρίσκομαι στις Νέες Ατρομήτου και ελπίζω να εξελιχθώ μέσα από τις τάξεις τους και να γίνω μέλος της γυναικείας ομάδας. Ο αθλητισμός και κυρίως το ποδόσφαιρο είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μου και θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά, σπουδάζοντας στην Γυμναστική Ακαδημία και επεκτείνοντας τις σπουδές μου στον τομέα της προπονητικής

Ονομάζομαι Αναστασία Καμπόλη και ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ξεκίνησα σε ηλικία 9 ετών στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Θρασύβουλου, με την οποία πήρα μέρος για μια διετία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ, στην κατηγορία Τζούνιορ.
Πλέον βρίσκομαι στις Νέες Ατρομήτου και μέσα από δουλειά και βελτίωση, ελπίζω να συνεχίσω στη γυναικεία ομάδα. Μου αρέσουν οι δημιουργικοί ρόλοι μέσα στο γήπεδο και αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι ο Λούκας Μόντριτς.

Είμαι στην πρώτη γυμνασίου και δεν έχω ακόμη καταλήξει για την εκπαιδευτική κατεύθυνση, ωστόσο όποια κι αν είναι θα συνδυαστεί οπωσδήποτε με το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό.

  •  To αφιέρωμα υποστήριξε ο φωτογραφικός φακός του Σεραφείμ Βλασσόπουλου.

Leave a Reply