Γνωριζόμαστε με τις Νέες Ατρομήτου περιμένοντας να τις ξαναδούμε (Νο4)

Οι Νέες Ατρομήτου συνεχίζουν να μένουν σπίτι. Ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και δεν σταματούν να ονειρεύονται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την επόμενη ημέρα, μετά τη μεγάλη νίκη της ανθρωπότητας και τον τερματισμό της διεθνούς καραντίνας.

Πάμε να τις γνωρίσουμε καλύτερα, όσο παρατείνεται η προσμονή μας να τις παρακολουθήσουμε ξανά από κοντά. Το τέταρτο και προτελευταίο μέρος του αφιερώματος είναι εδώ.

Ονομάζομαι Τσομπανοπούλου Ιουλία Σουζανα. Γεννήθηκα στις 23 Ιουνίου του 2001 και με το ποδίσφαιρο ασχολούμαι τα τελευταία 6 – 6,5 χρόνια. Ξεκίνησα στα 12 μου χρόνια, από την ομάδα του Ακράτητου, όπου και παρέμεινα μέχρι και το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου.
Πλέον βρίσκομαι στις Νέες Ατρομήτου, επιθυμώντας και αναζητώντας το “κάτι παραπάνω”. Τώρα με περιμένει πολλή δουλειά υπό τις οδηγίες της προπονητικής ομάδας, ώστε να φτάσω όσο ψηλότερα μπορώ.

Θέλω να αγωνιστώ στην εθνική μας ομάδα και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου γι’ αυτό, παράλληλα με την επαγγελματική μου επιλογή (σπουδάζω ζαχαροπλαστική).

 

Με λένε Αντωνία Μπριάνα και είμαι 15 χρόνων. Συγκεκριμένα, γεννήθηκα στις 27 Δεκεμβρίου του 2005 και από την ηλικία των 7 χρόνων ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.

Η ομάδα στην οποία έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα είναι η ακαδημία Νικολακάκη, όπου βέβαια έκανα προπονήσεις και αγωνιζόμουν με αγόρια.

Θα ήθελα να μπορώ να κάνω επαγγελματικά σχέδια γύρω από το ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς η κατάσταση όπως έχει στην Ελλάδα δεν το επιτρέπει.

Όνειρό μου είναι να σπουδάσω την υποκριτική τέχνη και να γίνω ηθοποιός.

Εξακολουθώ βέβαια να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνουν εκείνα τα απαραίτητα βήματα για το γυναικείο ποδόσφαιρο”.

Ονομάζομαι Μαρία Μπραϊμάκου και γεννήθηκα στις 28 Οκτωβρίου του 1997. Η πρώτη μου επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν στη γειτονιά και σε πάρκα, πάντα βέβαια με αγόρια, σε ηλικία 12 χρόνων.
Δύο χρόνια αργότερα αποφάσισα να γραφτώ στην τότε γειτονική μου ομάδα, τον Ήφαιστο Περιστερίου, αλλά μετά από 4 μήνες έπαθα ρήξη μηνίσκου και περιορίστηκα στις μαθητικές μου υποχρεώσεις.

Τελειώνοντας πλέον και τις σπουδές μου στο ΕΚΠΑ και το τμήμα εκπαίδευσης και αγωγής στην προσχολική ηλικία, πήρα την απόφαση να επιστρέψω σ’ αυτό που είχα αφήσει στη μέση πριν αρκετά χρόνια και να ‘μαι ξανά στο ποδόσφαιρο και στις Νέες Ατρομήτου

Τις Νέες Ατρομήτου υποστηρίζει η επιχείρηση ΑρτοΖαχαροπλαστικής – Catering “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ” του Γιώργου Κουφόπουλου.

Ο κ. Κουφόπουλος στηρίζει έμπρακτα τα γυναικεία τμήματα του Ατρομήτου, ενώ μετέχει και ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. στις Νέες Ατρομήτου



Είμαι η Χριστίνα Μπάρτζα και γεννήθηκα το 2006. Το ποδόσφαιρο ήταν εξ αρχής επιλογή μου και είναι σχεδόν καθημερινή η ενασχόληση από την ηλικία των 9 χρόνων.
Ξέρω ότι οι συνθήκες στην Ελλάδα δεν είναι σύμμαχος στην προσπάθεια ενός κοριτσιού να παίξει ποδόσφαιρο, αν όμως με κάποιο τρόπο μου δοθεί η ευκαιρία θα ήθελα να δοκιμαστώ και να πετύχω σε υψηλό επίπεδο, αν και προτεραιότητα ήταν και παραμένουν οι σπουδές, χωρίς όμως να έχω καταλήξει έως αυτή τη στιγμή σε συγκεκριμένη επιλογή.

Ονομάζομαι Θεοδώρα Τσιρόγιαννη. Δεν έχω ακόμη κλείσει τα 14 χρόνια, αλλά έχω ήδη μια πενταετία που παίζω ποδόσφαιρο και δεν σκοπεύω σύντομα να διακόψω.

Γεννήθηκα στις 15 Ιουνίου του 2006, πρώτη μου ομάδα ήταν σε ηλικία 9 χρόνων ο Α.Ο. Κηπούπολης, αλλά είχα πάντα στο μυαλό μου ότι θα πρέπει σύντομα να ενταχθώ και να εξελιχθώ μέσα σε γυναικεία ομάδα.

Οι Νέες Ατρομήτου δεν ήταν μονόδρομος, ήταν επιλογή την οποία θα ξανάκανα και ελπίζω να παραμείνω και να βελτιώνομαι κάθε χρόνο που θα περνάει. Αν μάλιστα συνδυαστεί και με σπουδές στη Γυμναστική Ακαδημία, θα ήταν το καλύτερο“.

                                                                                                     Συνεχίζεται…

                                                                                                 To be continued

  • Το αφιέρωμα υποστηρίζει ο φωτογραφικός φακός του Σεραφείμ Βλασσόπουλου.

Leave a Reply