Γλαύκος: “Μαζί μας η Ε. Κουτσουβέλη”

Ο Γλαύκος Περιστερίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελεάνα Κουτσουβελη, τη διεθνή και ολυμπιονίκη κολυμβήτρια με πολλές και σπουδαίες επιτυχίες, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό (Ηνωμένες Πολιτείες) που σπουδάζει με υποτροφία.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Για 2η χρονιά η αθλήτρια Ελεάνα Κουτσουβέλη συνεχίζει τη συνεργασία της με το ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, κάνοντας όλους, αθλητές – προπονητές – Διοίκηση, πολύ χαρούμενους.

Η Ελεάνα είναι μια μεγάλη αθλήτρια, μέλος της Εθνικής ομάδας Κολύμβησης, πρωταθλήτρια στο ύπτιο, ολυμπιονίκης σε αγώνες νέων το 2014, με πολλές επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος και με σημαντικές διακρίσεις στην

Αμερική όπου σπουδάζει με υποτροφία.

Η Ελεάνα Κουτσουβέλη το καλοκαίρι που πέρασε κατέκτησε 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια σε ατομικό επίπεδο και 1 ασημένιο σε ομαδικό. Χρυσό στα 200μ. μικτή ατομική γυναικών και τα 2 ασημένια στα 200μ. και 50μ. ύπτιο γυναικών, ενώ το ασημένιο στο ομαδικό στα 4 Χ100 μικτή ομαδική γυναικών.

Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ χαιρετίζει με ιδιαίτερη χαρά την απόφαση της αθλήτριας να συνεχίσει να κολυμπάει με το σκουφάκι του ΓΛΑΥΚΟΥ και της εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ότι και αν κάνει για τη νέα σεζόν, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στις σπουδές της και να είναι ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ και ΔΥΝΑΤΗ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΕΑΝΑ!!!”

Leave a Reply