Γλαύκος: “Μπράβο και συνεχίζουμε”

Μπορεί να “τρέχουμε” ήδη τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-’19, ωστόσο ο Γλαύκος Περιστερίου μπορεί και φέτος να κοιτάζει πίσω με υπερηφάνεια και να επιβραβεύει την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών του

Το τελευταίο δελτίο Τύπου έχει να κάνει με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κατηγοριών και έχει ως εξής:

Κάθε χρονιά ολοκληρώνεται με το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, όπου όλοι οι αθλητές επιδεικνύουν την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται, μετά από μια γεμάτη χρονιά.

Και αυτή τη χρονιά οι αθλητές του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ απέδειξαν πως με μεράκι, πείσμα, θέληση και αγάπη από τη μια γι’ αυτό που κάνουν, αλλά και τη σωστή και μεθοδευμένη δουλειά από τους προπονητές τους, μπορούν να καταφέρουν πολλά. Και τα κατάφεραν.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών διεξήχθη σε δύο διαφορετικές πόλεις. Κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ και Β’ στο Βόλο 12 – 15 Ιουλίου όπου συμμετείχαν 930 αθλητές και κατηγορία παίδων – εφήβων, κορασίδων – νεανίδων στη Θεσσαλονίκη 19 – 22 Ιουλίου με συμμετοχή 975 αθλητών, από 144 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Στην πρώτη κατηγορία συμμετείχαν 6 αθλητές, -τριες, ενώ στη δεύτερη 22 αθλητές, – τριες του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Οι αθλητές του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μπορεί να μην κατάκτησαν μετάλλια, αλλά μέσα από έντονο ανταγωνισμό ανταποκρίθηκαν και κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους και να αποδείξουν τη μαχητικότητά τους.

Σε όλους τους αθλητές, αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον αγώνα που έδωσαν..

Υπήρξαν 5 θέσεις σε οκτάδες από αθλήτριές μας και συγκεκριμένα: Τάρλεβ Μαρίνα 5η στα 50μ. και 7η στα 100μ ελεύθερο νεανίδων, Σγούρου Δανάη 7η στα 100μ. και 50μ. πρόσθιο νεανίδων και Νάτσιου Αλεξάνδρα 8η στα 400μ. μικτή ατομική νεανίδων.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών συμμετείχαν και οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν μπόρεσαν να καταταχθούν σε οκτάδες: Γιάμαλης Νίκ., Δημόπουλος Γιώρ., Ίσαρης Αχιλ., Κάλτσου Παρ., Καρακλάς Σέβος, Κοντορούσης Νίκ., Κούρσαρη Βικτωρία, Κρητσωτάκης Εμ., Κώνστα Ηλιάννα, Λουκά Χρισ., Μανδαλιανός Ματ., Μαντζάκος Γιώρ., Ματσώτα Μαριλένα, Μαυράκης Αντ., Μήτσογλου Μυρτώ, Νεντής Ιωάν., Σπηλιώτη Έλενα, Ντόντου Μαρία, Πεθεριώτης Θαν., Σγούρος Γιάν., Σταυροπούλου Ευαγγελία, Τιμολέων Βασ., Τροχάτου Ιωάν., Φραγκούλη Ευρυδίκη,. και Χριστοδούλου Μάριος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει για μια ακόμη φορά, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία σε ό,τι και αν κάνουν, ένα καλύτερο μέλλον και ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ νέα χρονιά.

Το Δ.Σ. εύχεται σε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε ΟΛΟΥΣ.

Τέλος, το Δ.Σ. τους στήριζε, τους στηρίζει και θα συνεχίσει να τους στηρίζει, γιατί το ΑΞΙΖΟΥΝ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ”.

Leave a Reply