Αυτή τη φορά το πάλεψε (video)

Με καλύτερο πρόσωπο από εκείνο της πρεμιέρας, η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών κράτησε το μηδέν έως το 80ό λεπτό στο Ρέθυμνο, κόντρα στον τοπικό Αστέρα, αλλά μ’ ένα γκολ που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, επέστρεψε τελικά ηττημένη στο Περιστέρι.

Πιο δεμένο και ισορροπημένο ρόστερ οι νεοφώτιστες Κρητικές είχαν σαφώς μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας, αλλά δυσανάλογα μικρό αριθμό τελικών προσπαθειών στην εστία του Περιστερίου, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενες είχαν κι αυτές 1-2 δικές τους στιγμές στα αντίπαλα καρέ.

Ιστορικό το παιχνίδι για την ομάδα του Ρεθύμνου, που πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Α’ εθνική κατηγορία με το γκολ της Τζουτζουράκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (Βασίλης Σπέρτος): Δημητρακοπούλου, Παπουτσά, Μαμάνη, Κουκουλοπούλου (80′ Αλιβανόγλου), Συρμή, Τασιοπούλου (46′ Σιμέλα), Λαδερού (64′ Γκουβελου), Κατσανού, Σουράδου (46′ Καλελη), Μισιρλή, Κώστα (80′ Κυριακίδη).

Οι φάσεις και το γκολ της αναμέτρησης του Ρεθύμνου:

 

Η συνέντευξη τύπου με τους Βασίλη Σπέρτο – Ξανθή Μισιρλή για τον Ατρόμητο και Γιώργο Ιωαννίδη – Ελευθερία Κιαχίδου για τον Νέο Αστέρα Ρεθύμνου

 

  • Η κεντρική φωτογραφία της αναμέτρησης είναι από το Rethymnosports.gr


Leave a Reply