Αυλαία με Νέες Ατρομήτου στη Χωράφα

Οι Νέες Ατρομήτου ανοίγουν τον χορό της αγωνιστικής δραστηριότητας για το Σαββατοκύριακο, υποδεχόμενες τον Α.Ο. Βριλησσίων για το Κύπελλο Κορασίδων, στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Στελέχη των Κορασίδων των Βριλησσίων συμμετέχουν στο γυναικείο τμήμα που αγωνίζεται στη Β’ εθνική κατηγορία, αλλά ως τμήμα παίζει στο Αττικό τουρνουά ποδοσφαίρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι πρωταθλήτριες του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής, Νέες Ατρομήτου θα έχουν εύκολο έργο. Άλλωστε έχουν αποδείξει ότι αντιμετωπίζουν όλα τους τα παιχνίδια με κάθε σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο.

Διαιτητής: ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Βοηθοί: ΜΗΛΙΔΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΛΕΚΑΡΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΕΙΡΑΙΑ)

Την ίδια ώρα οι Γυναίκες θα ταξιδεύουν για τα Ιωάννινα, όπου στις 4.30 το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσουν την Προοδευτική Πανοράματος, σ’ ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τη γηπεδούχο ομάδα που μάχεται για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της.

Τέλος, το ραντεβού των τμημάτων της Ακαδημίας (Τζούνιορ και Προτζούνιορ) είναι στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο Υμηττού.

Leave a Reply