Ατρόμητος.: Φινάλε με νίκη στην Κρήτη

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την αγωνιστική περίοδο η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών, επικρατώντας με σκορ 0-2 του Εργοτέλη, στο “Ν. Καζαντζάκης” του Μαρτινέγκο.

Οι παίκτριες της Καλομοίρας Κοντομίχη σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, διατηρώντας καθ’ όλη τη διάρκεια τον έλεγχο της αναμέτρησης, που μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά είχε διάθεση για ανοικτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες.

Το 0-1 πέτυχε η Αργυριάδη με κεφαλιά, μετά από κόρνερ της Σάλκουνιτς και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε η Γατούδη με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής στην αριστερή γωνιά της Λιατίφη.

Σκόρερς: – / 11′ Αργυριάδη, 58′ Γατούδη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Λιατίφη, Κωτσάκη (90’ Σημαιάκη), Παχάκη, Ηλιάδη, Ξέρα, Τζανάκη (62’ Ψυχαράκη), Δρακωνάκη, Δρακογιαννάκη (67’ Τζαφά), Χαριτάκη (51’ Ραπάνη), Φουκάκη, Γρηγοριάδου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννακούλη, Συρμή (81’ Κατσανού), Στεροπούλου, Αργυριάδη, Κριεμπάρδη (66’ Φυτίλη), Βλασσοπούλου, Κριεζή (66’ Γιούσια), Καλδή, Σάλκουνιτς, Γατούδη, Παπαθεοδώρου (75’ Παθιακάκη).

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την γηπεδούχο ομάδα να αποχαιρετά και τυπικά την Α’ εθνική κατηγορία και την πρόεδρο του Ατρομήτου, Στέλλα Μουζάκη, να ευχαριστεί από καρδιάς την Γιάννα Δούκα και όλη την ομάδα του Εργοτέλη για την άψογη φιλοξενία και να σημειώνει με νόημα: “Ευχόμαστε το συντομότερο να είστε κοντά μας ακόμη πιο δυνατοί. Οι καλές και ιστορικές ομάδες δεν χάνονται, για λίγο μόνο καιρό ξαποσταίνουν και επιστρέφουν δυνατότερες”.

Leave a Reply