Ατρόμητος: Ανακοίνωση των Γυναικών

Ένας συνοπτικός απολογισμός αγωνιστικών πεπραγμένων των τελευταίων χρόνων και η προτροπή ενότητας σε όλα τα επίπεδα ξεχωρίζουν στην ανακοίνωση που εξέδωσε το αγωνιστικό τμήμα του γυναικείου Ατρομήτου Αθηνών, μετά την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Α΄εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το αγωνιστικό τμήμα της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου Αθηνών, οι Παίκτριες και η προπονήτρια νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, από τους απλούς φιλάθλους μέχρι τους υψηλόβαθμους διοικητικούς.

Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια που δημιουργήθηκε με πολύ κόπο, δουλειά, θυσίες, αυταπάρνηση και συνδέεται με ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ.

Στη διοίκηση η κα..Μουζάκη με τον κ. Τράγο,

στην προπόνηση η κα. Κοντομίχη με τις Παίκτριες της, που ήρθαν παιδάκια και έγιναν αθλήτριες υψηλού επιπέδου,

στην Ακαδημία μαζί της η Αρχηγός Μαίρη Τράγου και Παίκτριες πλέον που θα μεταδώσουν το πνεύμα.

Την περασμένη τετραετία, 9 νεαρές Παίκτριες χτίστηκαν Διεθνείς με τις εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων ,τη φετινή χρονιά η Βλασσοπουλου αγωνίστηκε ως αρχηγός των Νεανίδων και η Παπαθεοδωρου των Κορασίδων, ενώ κλήθηκε στην Εθνική Γυναικών η τερματοφύλακας της Ομάδας, Γιαννακουλη Δήμητρα.

Μετά από μια εκπληκτική σεζόν με την ομαδα να τερματίζει στη 4η ΘΕΣΗ του Πανελληνίου πρωταθλήματος Α Εθνικής ,την Ακαδημία να πετυχαίνει μία Απίστευτη Άνοδο στη ΒΕθνική με κορίτσια 13-15 ετων και τα μικρα τμήματα να αναπτύσσονται ραγδαία, φτάσαμε να αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά ζητήματα για τα οποία δεν είχαμε καμία ευθύνη.

Σεβομαστε τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, δεν συμμετείχαμε σε καμία κόντρα, δεν ζητήσαμε τίποτε, ούτε παραπονεθήκαμε, φτιάξαμε την Ομάδα μας σε ένα μικρό γήπεδο 5Χ5 στο Μαζαράκη, προπονούμαστε σε ακατάλληλους χώρους, παλεύουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας, οικονομικά και όποια άλλα, έχοντας δίπλα μας πάντα την κα. Μουζακη και τον κ. Τράγο που πληρώνουν τα πάντα, είμαστε όλοι μαζί στα δύσκολα και στα εύκολα. Επιθυμούμε Ισχυρό και Ενιαίο Ατρόμητο Χωρίς διαμάχες.

Αφιερώνουμε τη Πρώτη Μεγάλη Νίκη της Σεζόν, μετά από μια Προβληματική Περίοδο προετοιμασίας στο Μεγαλόμετοχο της ΠΑΕ κ.. ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΑΝΟ, μαζί με τις από καρδιάς ευχαριστίες μας για τις Ενέργειες του, οι Οποίες απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι θα είναι πάντα δίπλα μας και βέβαια ότι ήταν, είναι και θα είναι ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, προασπιζοντας και τα δικά μας Όνειρα.

Η Προπονήτρια Κοντομίχη Καλομοίρα Και Οι Αθλήτριες”.

Leave a Reply