Ατρόμητος Αθ.: 3/3 με Ιωνικό

Δεν ήταν μόνο το σαρωτικό πέρασμα της αντρικής ομάδας του Ατρομήτου Αθηνών από τη Νεάπολη (1-4 τον Ιωνικό), αφού συνοδεύτηκε με δύο ακόμη εκτός έδρας επικρατήσεις των Κ19 και Κ17 για τις οικείες διοργανώσεις της Superleague!

Το Σάββατο, στο “Παντελής Νικολαΐδης” του Αγ. Ι. Ρέντη, η Κ17 του Κώστα Παρθενίου επιβλήθηκε με σκορ 0-4 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ιωνικού με γκολ των Λιόση (7′ και 73′), Πούλου (39′) και Μπέη (90′), χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια για αντίδραση στους γηπεδούχους.

Αγωνίστηκαν οι Βελέντζας, Γιαννακόπουλος (46′ Χαραλαμπίδης), Σαρηγιάννης (46′ Καζερος), Κατσιχτης, Μπέης, Κωτσης, Λεονταρόπουλος, Ηοxha (70′ Τσανάι), Λιόσης (76′ Φανος), Πούλος (70′ Πούλος), Μπάτος.

Την Κυριακή, στο ίδιο γήπεδο, η Κ19 του Πέτρου Κοντοβράκη συνάντησε μεγαλύτερη αντίσταση, σ΄ένα παιχνίδι με αρκετή γκρίνια εκατέρωθεν για τις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά αυτό δεν της απαγόρευσε να φύγει με το τρίποντο και σκορ 0-1 (9′ Αμπαρτζίδης).

Έπαιξαν οι Δήμος, Σκλάβος, Κούτρας, Σταματούλλας, Γκίνι, Βαμβακούσης (60′ Μουντές), Μπουρνέλης (60′ Πιζάνιας), Παγώνης (65′ Δαμουλιανος), Τσαντιλας, Αμπαρτζίδης (60′ Ούγκεν), Μπέκος (65′ Λέντζας).







Leave a Reply