Ατρόμητος Αθ.: Στον Σ. Ρίζο η Κ15

Η προώθηση του Γιώργου Κορακάκη στο προπονητικό τιμ της αντρικής ομάδας, ως δεύτερου βοηθού του Ουαλού, Κρις Κόλμαν, οδήγησε να αναδιάρθρωση της τεχνικής ομάδας των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Συγκεκριμένα, την Κ19 αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Κ15, Πέτρος Κοντοβράκης και την Κ15 θα “τρέξει” πλέον ο επί σειρά ετών τεχνικός συνεργάτης της ΠΑΕ και άμεσος συνεργάτης του Π. Κοντοβράκη στο τμήμα, Σωτήρης Ρίζος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι νέος προπονητής του τμήματος Κ19 της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Πέτρος Κοντοβράκης, μετά την προώθηση του Γιώργου Κορακάκη στο τεχνικό τιμ του Κρις Κόλμαν ως δεύτερος βοηθός του Ουαλού.

Ο Πέτρος Κοντοβράκης ήταν μέχρι πρότινος προπονητής στο τμήμα της Κ15 και γνωρίζει απόλυτα τις απαιτήσεις του Ατρόμητου, καθώς βρίσκεται στην οικογένεια της ομάδας μας εδώ και πολλά χρόνια.

Ως εκ τούτου νέος προπονητής στο τμήμα της Κ15 αναλαμβάνει ο Σωτήρης Ρίζος που αποτελούσε τον άμεσο βοηθό του Πέτρου Κοντοβράκη.

Στο τμήμα της Κ17 παραμένει πρώτος προπονητής ο Κώστας Παρθενίου, που τη φετινή σεζόν οδηγεί το τμήμα σε μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Super League.

Τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ παραμένουν κανονικά στο πόστο τους”.




Leave a Reply