Ατρόμητος Αθ.: Δυστυχώς, υποβιβασμός!

Χωρίς εκπροσώπηση στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου θα παραμείνει το Περιστέρι στην προσεχή αγωνιστική περίοδο 2021-2022, αφού η νέα ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών δεν τα κατάφερε στο πρωτάθλημα express και πήρε τον δρόμο για τη Β’ εθνική κατηγορία.

Στον υπέρ όλων αγώνα κόντρα στον Φείδωνα Άργους, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας (αν νικούσαν, θα άφηναν έναν βαθμό πίσω τον αντίπαλό τους και όλα θα κρίνονταν την τελευταία αγωνιστική), οι παίκτριες του Βασίλη Σπέρτου ηττήθηκαν με σκορ 0-3, αποδεχόμενες γρήγορα το μοιραίο.

Με δύο γκολ της Ζ. Γαλάνη και ένα της Καββαθά, οι φιλοξενούμενες δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς τους και κέρδισαν δίκαια το εισιτήριο της παραμονής.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ατρομήτου, Αντώνης Πατατανές, τοποθετήθηκε σχετικά με τη δυσάρεστη εξέλιξη,:
Η αξία του αντιπάλου μεγαλώνει τη νίκη ενός αγώνα. Σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου γυναικών, ο Φείδων Άργους άξια κατάφερε να ερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν με πάθος παρόλα τα προβλήματα που βρέθηκαν μπροστά μας. Όλοι μαζί στο τέλος, αγκαλιασμένα τα παιδιά μας έφυγαν από το γήπεδο. Σήμερα αποδείξαμε πώς πέρα από κάθε σκοπό, νίκησε το ποδόσφαιρο.

Περαστικά στις τραυματίες των ομάδων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και εύγε γιατί ίσως φέτος νίκησε ο Θεός της μπάλας. Εύγε στους ανθρώπους των αντιπάλων μας που κατάφεραν να κερδίσει το ευ αγωνίζεσθαι.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στο ποδόσφαιρο γυναικών από όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Τιμάμε τη φανέλα μας και τα ιδανικά μας.

Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μας και τα κορίτσια μας γιατί παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους απέδειξαν ότι ο αθλητισμός είναι γέφυρα. Στους φίλους μας στην Α’ εθνική κατηγορία, ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί για να γιορτάσουμε ένα ποδόσφαιρο γυναικών που αξίζει σε όλους μας. Αλλάζουμε το ποδόσφαιρο γυναικών“.



 

Leave a Reply