Ατρόμητος Αθ.: Βαρύς ο πέλεκυς!

Στην 4η θέση του 3ου ομίλου της Β’ εθνικής κατηγορίας υποχώρησε και κατά τα φαινόμενα θα ολοκληρώσει τη χρονιά (απομένει μία αγωνιστική) η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών, μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε σχέση με την εντός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, κόντρα στην Σαπφώ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0), ο Ατρόμητος πραγματοποίησε τέσσερις αντικαταστάσεις ποδοσφαιριστριών του, σε τέσσερις διαφορετικούς χρόνους, κάτι που εκ του Κανονισμού απαγορεύεται, με αποτέλεσμα να καταθέσει ένσταση η φιλοξενούμενη ομάδα και βέβαια να δικαιωθεί.

Έτσι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟκατακύρωσε τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας του Πρωταθλήματος γυναικείου ποδοσφαίρου Ατρόμητος-Σαπφώ υπέρ του σωματείου Σαπφώ με τέρματα 3-0. Επέβαλε την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος στο σωματείο Ατρόμητος, καθώς και χρηματική ποινή ύψους εξακοσίων (600) ευρώ”.

Δεν είναι σίγουρα το καλύτερο φινάλε σε μια χρονιά που ούτως ή άλλως κύλισε μακριά από τις αρχικές προσδοκίες, έστω κι αν επισήμως ο Ατρόμητος Αθηνών δεν έθεσε ως αυτοσκοπό την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Leave a Reply