Ατρόμητος Αθ. – Αγία Παρασκευή 2-2

Στο ποδόσφαιρο δωρεάν μαθήματα δεν υπάρχουν για κανέναν. Πληρώνεις για να μάθεις. Και οι γυναίκες του Ατρομήτου Αθηνών πλήρωσαν με δύο βαθμούς το μάθημα διαχείρισης αποτελεσμάτων.

Μετά από ένα πολύ κακό και άτονο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, ο Ατρόμητος μπήκε φουριόζος στην επανάληψη και με δύο εντυπωσιακά γκολ, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Το σκορ άνοιξε η Παπαθεοδώρου που με μία κλειστή ντρίμπλα ξεφορτώθηκε θεαματικά δύο αντιπάλους της και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε την Δασκαλοπούλου για το 1-0. Το 2-0 έγινε από την Σάλκουνιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ ελάχιστα μετά τη μεσαία γραμμή.

Από το σημείο αυτό και μετά, οι “μπλε” αντί να διαχειριστούν την πίεση και τη “ζάλη” των φιλοξενουμένων, αποφάσισαν να διαχειριστούν το αποτέλεσμα. Οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα και έδωσαν μέτρα στην Αγία Παρασκευή που είπε “ευχαριστώ” και τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον.

Τι κι αν η Καλομοίρα Κοντομίχη φώναζε στις παίκτριές της να ανέβουν πιο ψηλά; Λίγο η κόπωση, λίγο οι απουσίες που δεν ήταν και λίγες (Γατούδη, Καλδή και ανέτοιμη η Βλασσοπούλου) και βέβαια ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των φιλοξενουμένων που είναι ένα καθ’ όλα υπολογίσιμο σύνολο, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με το γκολ της ισοφάρισης να σημειώνεται ελάχιστο χρόνο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Σκόρερς: Παπαθεοδώρου, Σάλκουνιτς / Καμαριανού, Γιαννόγλου.

Διαιτητής: Τσατσούλης (Αθήνας). Βοηθοί: Μητράκος (Αθήνας), Ίσσα (Αθήνας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Συρμή, Στεροπούλου, Αργυριάδη, Κριεμπάρδη, Γιούσια, Κριεζή, Φυτίλη, Σάλκουνιτς, Τράγου,Παπαθεοδώρου (Βλασσοπούλου, Κατσανού).

 

Leave a Reply