Ατρόμητος: Άρχισαν Κ19 – Κ17

Λίγο πριν περάσουμε στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, άρχισε η καλοκαιρινή προετοιμασία για τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, με μοναδική εκκρεμότητα την Κ15.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (16/7) ξεκίνησε η Κ19, υπό τις οδηγίες του Πέτρου Κοντοβράκη και του συνεργάτη του Δημήτρη Τσατσόπουλου και το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) η Κ17 υπό τον Κώστα Παρθενίου και τον συνεργάτη του, Γιώργο Λινάρδο και τα δύο τμήματα στο γήπεδο Ηφαίστου.

Η αποστολή της Κ19 αναχωρεί το Σάββατο για το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα συνεχίσει για μία εβδομάδα την προετοιμασία της και κατά την επιστροφή της, θα δώσει φιλικό στη Λαμία με το αντίστοιχο τμήμα υποδομής της ομώνυμης ΠΑΕ.

Η αποστολή της Κ17 θα συνεχίσει έως και το τέλος Ιουλίου τις προπονήσεις της στο γήπεδο Ηφαίστου, ενώ υπάρχει ήδη ένα προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στις 6 Αυγούστου, στο Κορωπί.

Τελευταία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Κ15, στο γήπεδο Χρυσούπολης, στις 8 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες των Λευτέρη Κοσμαδάκη και Σωτήρη Ρίζου.Leave a Reply