Ατρόμητη πρεμιέρα τη Δευτέρα

Ανοίγουν και πάλι οι πύλες στο Νταμάρι για την έναρξη προετοιμασίας των τμημάτων υποδομής του Ερασιτέχνη Ατρόμητου, με τις Κ16, Κ15 και Κ14 να κάνουν για μία ακόμη χρονιά την αρχή.

Ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος προχώρησε σε μία σειρά βελτιωτικών παρεμβάσεων στις προπονητικές εγκαταστάσεις, ώστε να υποδεχθεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, την ίδια ώρα που ολοκληρώνεται η σύνθεση του προπονητικού επιτελείου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Μετά την σχετικά πρόσφατη ένταξη των Φώτη Παπαπαναγή και Κώστα Παρθενίου στην τεχνική ομάδα, ο υπεύθυνος της “γαλανόλευκης” Ακαδημίας, Θανάσης Κασπίρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τεχνικό με έντονο “Ατρόμητο παρελθόν” για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και την αναπλήρωση του κενού που άφησε η αποχώρηση του Μάρκου Δήμου.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του ΑΠΣ Ατρόμητος ανέλαβε θέση στο προπονητικό επιτελείο των εθνικών ομάδων (U15 μαζί με τον Αναστάσιο Θέο) και ο αντικαταστατης του έχει το στοιχείο της έκπληξης, κάτι που μένει να αποδειχθεί από την ανακοίνωσή του, εντός των προσεχών ημερών.

Το απόγευμα της Δευτέρα “ντεμπουτάρουν” για φέτος στο Νταμάρι οι:

Κ16 (γεννηθέντες το 2004) στις 17.30

Κ15 (γεννηθέντες το 2005) στις 19.30 και,

Κ14 (γεννηθέντες το 2006) στις 21.00

Σε ό,τι αφορά στην παραφιλολογία περί επανασύστασης Κ18 στον ΑΠΣ Ατρόμητος, ο κ. Κασπίρης με δηλώσεις του στο Peristeri-Academies.gr, ήταν κάθετος: “Τα παιδιά αυτά είναι σε μία ηλικία που θα πρέπει να κάνουν το βήμα παραπάνω. Δεν έχει κανένα νόημα να τα κρατάμε στο Νταμάρι. Ή θα προβιβαστούν στο κλιμάκιο της ΠΑΕ, όπως έγινε με 19 (!) παιδιά φέτος (εντάχθηκαν στην Κ17 της ΠΑΕ) ή να πάρουν εμπειρίες τοπικού πρωταθλήματος και να δοκιμάσουν αντοχές και επάρκεια σε αντρικό επίπεδο και όχι να μένουν συναισθηματικά παγιδευμένα σ’ έναν κύκλο που πρακτικά έχει ολοκληρωθεί”.

Leave a Reply