Ατρόμητος U17 – Benfica USA 2-1

Ούτε ο καιρός δεν διανοήθηκε να χαλάσει το εορταστικό ποδοσφαιρικό event μεταξύ των Κορασίδων του Ατρομήτου Αθηνών και της Μπενφίκα USA κι ενώ φλέρταρε με τη βροχή από νωρίς το μεσημέρι, παρέμεινε στεγνός καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα σε όλους όσοι έδωσαν το παρών στις εξέδρες του ΕΑΚ Ηφαίστου, κερδίζοντας το δικαιολογημένο χειροκρότημα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Αν και το αποτέλεσμα πολύ λίγη σημασία έχει, τα κορίτσια του Ατρομήτου κατάφεραν να το συνδυάσουν και αυτό, αφού επικράτησαν με σκορ 2-1 και σκόρερς τις Ιωάννα Παπαθεοδώρου και Δέσποινα Ρόκομα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων αντάλλαξαν δώρα, ενώ έδωσαν και πήραν οι αναμνηστικές φωτογραφίες, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις εξέδρες από τους συνοδούς των δύο ομάδων.

Για το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη ξεκίνησαν οι: Κριεζή, Παπαθεοδώρου, Γκιουσάι, Βλαχοπούλου, Τασιοπούλου, Κατσάνου, Κουκουλοπούλου, Ρόκομα, Λαδερού, Κυριακίδου και Ντιμίτροβα, ενώ έπαιξαν και οι: Παθιακάκη, Μπάρτζα, Γκογκούση, Παπακώστα, Παναγιωτακοπούλου, Μπολντά και Αχμάντ.

Leave a Reply