ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ακάθεκτος στους “8” (4-0)

Οι Παίδες του Ατρομήτου δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο το αντίστοιχο τμήμα από τα Σούρμενα, αλλά και τον εξαιρετικά επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο από τη νεροποντή (το ποιοτικότερο τμήμα είναι ασφαλώς αυτό που πλήττεται περισσότερο), με την αναμέτρηση να αρχίζει με μισή ώρα καθυστέρηση.

Ωστόσο τίποτε δεν αποδείχθηκε ικανό να εμποδίσει την προέλασή τους και με σκορ 4-0 πέρασαν φουριόζοι στη φάση των “8” των ισχυρών της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μαυρίκου άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντόκο (το κέρδισε ο Τουφεξίδης) και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, με το υπέρ τους 2-0 και γκολ του Τουφεξίδη.

Δύο ακόμη τέρματα από τους Ρήγο και Δούμα διαμόρφωσαν το τελικό 4-0 και πλέον η ομάδα του “αστεριού” θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του Κένταυρου Βριλησσίων που επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Χαϊδαρίου, σε γήπεδο που θα αποφασίσει η κληρωτίδα.

Σκόρερς: 13′ (πεν.) Ντόκο, 26′ Τουφεξίδης, 45′ Ρήγος, 60′ (πεν.) Δούμας / –

Διαιτητής: Κονισπολιάτης. Βοηθοί: Κατελανάκης, Παπαδόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (1): Δήμος (Σταυριανάκος), Βλαχόπουλος, Ξυπνητός (Γκοτσούλιας), Λουκόπουλος (Μελής), Ρήγος, Ντόκο (Στόγιας), Πλουμάτος, Τεαίμα (Σκλαβενίτης), Δούμας, Τουφεξίδης (Δευτεραίος). Μαντέλης (Λάτσκα).

Αυτή ήταν η εικόνα στο Νταμάρι μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Leave a Reply