Ασθενείς το 35% της Βαλένθια!

Μετά τους Γκαράι, Γκαγιά και Μανγκαλά, άλλοι 11 ποδοσφαιριστές και συνολικά το 35% παικτών και τεχνικoύ τιμ έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό Covid-19 στη Βαλένθια!

Τελικά το ταξίδι της Βαλένθια στο Μιλάνο για το ματς με την Αταλάντα στις 19 Φεβρουαρίου αποδείχθηκε κάκιστη κίνηση, αν και δεν είχαν επιλογή

Μετά τους 3 ποδοσφιριστές που πρώτοι διαπιστώθηκαν ως κρούσματα και τα δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου, η διοίκηση των “νυχτερίδων” ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκαν νέα κρούσματα του ιού Covid-19 στην ομάδα, κάνοντας λόγο για προσβολή κατά 35% στις τάξεις του συλλόγου!

Τα ρεπορτάζ των ισπανικών μέσων ενημερωσης υποστηρίζουν ότι μαζί με τους τρεις που προαναφέρθηκαν, έχουν διαγνωστεί θετικοί δώδεκα παίκτες και όλοι τους βρίσκονται πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η Βαλένθια ΤΣ εκμεταλλεύεται αυτή τη νέα εξαιρετικά μεταδοτική δοκιμασία με τον ιό για να επιμείνει ότι ο πληθυσμός παραμένει στο σπίτι και ακολουθεί αυστηρά όλα τα μέτρα υγιεινής και πρόληψης που έχουν ήδη δημοσιευθεί“, υποστήριξε με επίσημη ανακοίνωσή του ο σύλλόγος του “Mestalla”.

Ενισχύει επίσης την εμπιστοσύνη στο σύστημα υγείας μας και στις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας για τις ήπιες περιπτώσεις μόλυνσης από κορωνοϊό που βρίσκονται σε απομόνωση στο σπίτι“, καταλήγει.

Leave a Reply