Ανθούπολη: Το χαμόγελο μετράει

Μία ακόμη καλοκαιρινή ποδοσφαιρική εμπειρία πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους τα στελέχη της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της Ανθούπολης που εκπροσώπησαν τον σύλλογο σε τουρνουά στο Αίγιο.

Δύο τμήματα της Κ10 και ένα τμήμα της Κ12 ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού προηγουμένως τις συνδύασαν με δραστηριότητες και πλατιά χαμόγελα ικανοποίησης.

Το πρώτο τμήμα της Κ10 αποτελούμενο από τους Στασινη, Διονυσόπουλο, Καρακωνσταντή Μ., Λανάι, Αμπελιώτη, Παππά, Κούρο, Γιάννη και Δάικο κατέλαβε τη δεύτερη του ομίλου του, ενώ το δεύτερο τμήμα με τους Τζώρτζη, Καρακωνσταντή Γ., Βλαβιανό, Λιατίφη, Ντόι, Λαζάρου Στασινη πήρε την τέταρτη θέση της κατηγορίας του.

Τρίτη κατετάγη η Κ12 που εκπροσωπήθηκε από τους Φούκα, Μπαντιλη, Μαγνήσαλη, Γεωργίου, Κάτσενο, Βίτο, Κατή, Βανταράκη, Ντόκο, Στρίκο, Καλδή, Οικονόμου και Τσατσάκη.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε και θα πραγματοοιηθεί η καλοκαιρινή γιορτή του Δήμου Περιστερίου, με την οποία αποχαιρετούμε την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Leave a Reply