Ακράτητος – Γυναίκες Περιστερίου 1-1

Μια αναμέτρηση που έδειχνε ότι θα είχε πολλά γκολ στο ενεργητικό των Γυναικών Περιστερίου, στο γήπεδο της Φυλής, όχι μόνο περιορίστηκε στα δύο τέρματα, αλλά κι αυτά μοιρασμένα, αφού ο Ακράτητος βρήκε γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις της και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι οι νεαρές ποδοσφαιρίστριες του Νίκου Δασκαλόπουλου έμειναν να μετρούν τα δοκάρια (Καρανάσιου 2 και Λίκα) και τις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ (διψήφιος αριθμός), ενώ είδαν και τον διαιτητή της αναμέτρησης να τους αρνείται γκολ της Καρανάσιου όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε μέσα από την τελική γραμμή, πριν απομακρυνθεί.

Όταν δεν τελειώνεις ένα δικό σου παιχνίδι, η μπάλα συνήθως τιμωρεί και αυτό έγινε με την γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίζει το γκολ που πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε η ίδια) η Αυδίκου.

Σκόρερς: 90+ Γκίτσα / 58′ (πεν.) Αυδίκου.

Διαιτητής: Αρβανίτης. Βοηθοί: Αναστασόπουλος, Μικελόπουλος.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡ.: Μωϋσιάδη (46′ Τσελεπίδου), Τσακοπιάκου, Κωνσταντινίδη, Τσιρόγιαννη, Κανελλοπούλου, Καμπόλη, Μαυράκη (80′ Φαλαϊνά), Αυδίκου, Παπακώστα (80′ Γούλα), Δροσινού (57′ Λίκα), Καρανάσιου (70′ Σαμαρτζή).



Leave a Reply