Ακαδημία Π.: Τελικός πριν τον τελικό

Σε τρίτο παιχνίδι θα… λύσουν τις διαφορές τους Ακαδημία Ποδοσφαίρου Περιστερίου και Ποσειδών με έπαθλο το εισιτήριο για τον τεικό του Acropolis Tournament, αφού οι Πειραιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των ημιτελικών, επικρατώντας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 και σκόρερς για τους Περιστεριώτες τους Φώτη και Πότσι, ενώ από τη βούλα του πέναλτι ευστόχησαν οι Πότσι, Ποθητός και Φώτης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π. (Κ. Μισαηλίδης): Κουτσούπης, Καραγιάννης Π., Ζουγανέλης, Πότσι, Αρτούρ, Ποθητός, Καραγιάννης Γ., Φώτης, Παουλίνιο.


Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός της Κ12, στη διπλή αγωνιστική υποχρέωση, για το Acropolis Tournament.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Σταύρου Μισαηλίδη επικράτησαν με σκορ 4-1 του Αστέρα Χαϊδαρίου και σκόρερ των 4 τερμάτων τον Γαβριελάτο, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Α.Ο. Καραβά και σκόρερ τον Κυριακίδη.

Έπαιξαν οι Ταπίνης, Καναβάς, Μαρίνος, Σαμαράς, Μαγουλάς Θ., Κυριακίδης, Αθανασόπουλος, Γαβριελάτος, Παπαντωνίου (Καραχάλιος Σπ.).

Η Κ12 είναι αδιαμφισβήτητα πρώτη και στα επερχόμενα πλέι οφ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την 8η ομάδα της γενικής κατάταξης.

Η βαθμολογία πριν την αγωνιστική αυτού του Σαββατοκύριακου:

Leave a Reply