Αγ. Ιερόθεος: Ξέσπασαν οι Νέοι 5-2

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια τους, οι Νέοι του Αγίου Ιεροθέου δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, επιτυγχάνοντας μόλις ένα τέρμα σε 160 αγωνιστικά λεπτά. Το πρωί του Σαββάτου όμως βρήκαν το γρήγορο γκολ, μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κεραυνό Πετρούπολης και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 5-2 ως το φινάλε.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος επέβαλλαν τον ρυθμό τους, και με εδαφική υπεροχή και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν αρκετές φάσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία.

Όμορφη στιγμή στην αναμέτρηση το fair play του Κεραυνού όταν ισοφάρισε σε 2-2 με τραυματισμένο αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο και τον τερματοφύλακα του Αγίου Ιεροθέου εκτός φάσης και αμέσως μετά τη σέντρα επέτρεψε στον Τζανόγλου να διασχίσει το μισό γήπεδο και να σκοράρει χωρίς αντίσταση για το 3-2.

Σκόρερς: 2′ Σαρτερής, 17′ Ντεντής, 47′ και 60′ Τζανόγλου, 72′ Χατζής / 26′ Σοφιανός, 45′ Τσιρικόπουλος.

Διαιτητής: Πατεράκης. Βοηθοί: Χρυσάφης, Παπαδόπουλος Μ.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσαρούχας, Χατζής, Χαλίκης (60′ Βασιλείου), Ντεντής, Στόιλας (20′ Σπανός), Τσελεγκέρ, Βεντουρης, Τσιριγώτης (50′ Χαραλάμπους), Σαρτερής (56′ Ψαρρας), Θηβαίος, Τζανόγλου (70′ Λέσι).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Τσαφαρας, Ρέντζος, Ντάλας Ρ., Τσιρικόπουλος (65′ Σακκάς), Χατζηνάκης (56′ Ανδρέου), Λιωνης, Χριστόπουλος, Μαλαματίνης (40′ Κουρτσούνης), Κουλουριώτης, Ντάλας Ν., Σοφιανός (65′ Αναγνωστόπουλος).


Leave a Reply