Α’ Γυναικών: Απίστευτο το αλαλούμ

 

Τη μία ημέρα (Πέμπτη) ανακοινώνονταν γήπεδα, ώρες και διαιτητές για την πρεμιέρα της Κυριακής 4/4 και την επομένη (Παρασκευή) ενημερώνονταν οι ομάδες ότι αναβάλλεται η έναρξη και μετατίθεται για δύο εβδομάδες!

Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας (έγγραφο ΕΠΟ 5734/29-03-2021) σας ενημερώνουμε, ότι κατόπιν πολλών αιτημάτων των ομάδων αναφορικά με την ελλιπή τους προετοιμασία, λόγω της πανδημίας covid-19 και των περιοριστικών μέτρων, όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών που είχαν ορισθεί να διεξαχθούν την Κυριακή 04/04/2021, αναβάλλονται και ορίζονται εκ νέου την Κυριακή 18/04/2021.

Παρακαλούμε τις ΕΠΣ των γηπεδούχων Σωματείων να ενημερώσουν σχετικά τους Παρατηρητές αγώνααναφέρεται στο e-mail της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της απουσιάζει παντελώς οποιαδήποτε ενημέρωση ως προς την απόφαση μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος!

Και να ήταν μόνο αυτό… Το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινάει, ωστόσο ουδείς γνωρίζει πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν! Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα; Την πρόθεση της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου (απερχόμενη διοίκηση) να υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο, με τις ομάδες που “καίγονται” να αντιτείνουν “δύο από κάθε όμιλο”, ιδιαίτερα στην περίπτωση που δεν αρχίσουν οι αγώνες σε Β’ και Γ” εθνική, οπότε και δεν θα υπάρξουν προβιβασμοί.

Από την ΕΠΟ (την απερχόμενη διοίκηση, επαναλαμβάνουμε…) λέγεται ότι οι υποβιβασμοί θα είναι 4+4 και αυτό δεν αλλάζει, είτε γίνουν τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών, είτε όχι. Αλλά όλα αυτά στο… μιλητό. Στο προφορικό. Γραπτό ουδέν. Αν και εδώ που τα λέμε, ακόμη και σε περιόδους πλήρους κανονικότητας, όλα αυτά γίνονταν γνωστά με την συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος, που δημοσιευόταν μετά τις γιορτές του Νέου Έτους!
Leave a Reply