Αγ. Ιερόθεος: Κάθε χρόνο πιο δυνατοί

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, ενώπιον εκατοντάδων αθλητών και γονέων της ποδοσφαιρικής του Ακαδημίας, αλλά και μελών, φίλων του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος και φίλος του συλλόγου, Βασίλης Μπέτσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Λώλος, αλλά και αρκετοί πρώην παράγοντες και αθλητές του συλλόγου, που έχουν συμβάλλει στη μακρά ιστορία του Α.Ο. Αγίου Ιεροθέου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Ρούμπας, ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το παρών και στέκονται με τον τρόπο τους αρωγοί της πολύ μεγάλης προσπάθειας που συντελείται και ανακοίνωσε επίσημα το νέο αθλητικό βήμα που επιχειρεί η διοίκηση, με το “νεότευκτο” τμήμα στίβου.

Ευχήθηκε το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση η αναμορφωμένη Χωράφα, αλλά δεν έκρυψε και το όνειρό του να επιστρέψει κάποια στιγμή ο σύλλογος στο “σπίτι” του, που δεν είναι άλλο από την παραδοσιακή του έδρα επί της οδού Αναπαύσεως, σε σύγχρονες πλέον εγκαταστάσεις όπως αρμόζει στην ιστορία του “Αγίου”.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, απένειμε τα εύσημα σε όλους όσοι υπηρετούν τον Άγιο Ιερόθεο για τη διαρκή ανάπτυξη του αθλητικού ομίλου και δήλωσε σίγουρος ότι αυτή θα συνεχιστεί αντικρύζοντας το πλήθος των παρευρισκομένων, αλλά και τα δεκάδες παιδικά χαμόγελα που τον περιέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού.

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βασίλης Μπέτσης, υπογράμμισε ότι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου το κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας θα παραδοθεί στους συλλόγους που το χρησιμοποιούν, όπως επίσης και το “αναβαθμισμένο” ταρτάν του στίβου, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του νέου τμήματος,

Ο υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, Δημήτρης Βαφειάδης, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα πρόσωπα των συνεργατών του συλλόγου και υποσχέθηκε ότι η πρόοδος που συντελείται σε όλα τα επίπεδα, θα συνεχιστεί όσο τροφοδοτείται από τη γνώση και το πάθος όσων την υπηρετούν.

Αρκετούς τυχερούς από όλα τα τμήματα (αντρικό, ποδοσφαιρική Ακαδημία, τμήμα στίβου, αλλά και τον Απόλλωνα Περιστερίου που ανήκει πλέον στην οικογένεια του Αγίου Ιεροθέου) ανέδειξαν οι κληρώσεις για δώρα που ήταν στη διάθεση του συλλόγου.

Η είσοδος των τμημάτων της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας στο κλειστό γυμναστήριο

Leave a Reply