Ήφαιστος Π.: Το παζλ των προπονητών

Με την επιστροφή Λεβέντη και την ανάληψη καθηκόντων στην ποδοσφαιρική Ακαδημία συμπληρώνεται σιγά σιγά και το φετινό παζλ των προπονητών του Ηφαίστου Περιστερίου.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του περιστεριώτικου συλλόγου, Θόδωρος Τρανός βρίσκεται σε συζητήσεις για μία ακόμη ενίσχυση στην προπονητική ομάδα και πλήρωση των κενών που δημιουργήθηκαν με την αποχώρηση των Κούμπαρη και Πολίτη στα μικρά τμήματα υποδομής.

Ο Πέτρος Λεβέντης εκτός από συνεργάτης του Θ. Τρανού στο εφηβικό τμήμα, θα έχει ρόλο και στο τμήμα Προτζούνιορ του συλλόγου, με τη συνδρομή ενός ακόμη τεχνικού.

Το τμήμα Νέων (Κ18) διατηρεί ο Θόδωρος Τρανός, το παιδικό (Κ16) ο Δημήτρης Καρυώτης, το παμπαιδικό (Κ14) ο Νίκος Βακράς και τους Τζούνιορ (Κ12) ο Στέλιος Ιωαννίδης, με τα αγωνιστικά τμήματα των κλιμακίων να δηλώνονται και πάλι στις διοργανώσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Ο Βασίλης Κρινόπουλος, εκτός του δεύτερου παμπαιδικού τμήματος, ενδέχεται να δραστηριοποιηθεί και σ’ ένα ακόμη ηλικιακό κλιμάκιο, αλλά όλα θα εξαρτηθούν και από τις αριθμητικές ανάγκες όπως αυτές θα διαμορφωθούν μετά τις εγγραφές της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Leave a Reply