Ήφαιστος Π.: Σε 5 διαφορετικά γήπεδα!

Η πρώτη ημέρα χωρίς το ΕΑΚ Ηφαίστου (που από ώρα σε ώρα παραδίδεται στον ανάδοχο του έργου για την συνολική αναμόρφωσή του) βρήκε τα στελέχη της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ηφαίστου Περιστερίου ακροβολισμένα σε πέντε διαφορετικά γήπεδα!

Το πρώτο εφηβικό τμήμα (είναι ούτως ή άλλως ενταγμένο στην αντρική ομάδα) γυμνάστηκε, με τη συμμετοχή και του δεύτερου τμήματος, υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Τρανού, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστασεων της Χωράφας.

Το παιδικό τμήμα του Δημήτρη Καριώτη προπονήθηκε στο μισό γήπεδο στο Νταμάρι (στο άλλο μισό ο Ατρόμητος) και το παμπαιδικό τμήμα του Νίκου Βακρά στο χωμάτινο γήπεδο έναντι του Άλσους Περιστερίου.

Η Κ10 (προτζούνιορ) του συλλόγου προπονήθηκε στο West Side Athletic Park στο Ίλιον και η Κ8 (αστεράκια) στο “Πειρατικό 5Χ5” στην Εθν. Αντιστάσεως.

Η διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου καταβάλλει προσπάθεια περιορισμού των ωρών χρήσης των χωμάτινων γηπέδων και παρά τα προβλήματα διαθέσιμων χώρων στις ώρες που εξυπηρετούν τα τμήματα βάσει εκπαιδευτικών υποχρεώσεων των νεαρών αθλητών, σε συνεργασία με γονείς και χορηγούς έχει φτάσει σ’ ένα πρόγραμμα αρκούντως ικανοποιητικό.

Το πρώτο παιδικό τμήμα θα προπονείται στο Νταμάρι και μία φορά την εβδομάδα στο χώμα.

Το δεύτερο παιδικό δύο φορές στο χώμα και την Παρασκευή στο Νταμάρι.

Το παμπαιδικό δύο φορές στο χώμα και μία στο Ίλιον (West Side Athletic Park, 8X8).

Η Κ12 θα προπονείται αποκλειστικά στο χώμα, ενώ η Κ10 αποκλειστικά στο 8Χ8, στο Ίλιον.

Η Κ8 (αστεράκια) θα προπονείται δύο φορές στο χώμα και μία στο “Πειρατικό 5Χ5”.

Leave a Reply