Ήφαιστος Π.: Αντρίκιο “παρών” οι Νέοι

Η απόφαση του Θόδωρου Τρανού να διατηρήσει στο περιβάλλον της πρώτης ομάδας την πλειονότητα των στελεχών του τμήματος Νέων του συλλόγου, συνεπάγεται και υψηλότερο ανταγωνισμό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σ’ αυτές τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις, αφού τίθενται αντιμέτωποι αντρικών τμημάτων.

Τα πρώτα δείγματα είναι σίγουρα ενθαρρυντικά, αφού μετά την πρώτη τους αγωνιστική παρουσία κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης την περασμένη εβδομάδα, δοκιμάστηκαν και απέναντι στην Αγία Ελεούσα (Β’ κατηγορία ΕΠΣΑ) και κέρδισαν ουκ ολίγα κολακευτικά σχόλια απ’ όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Και μπορεί ο τεχνικός του Ηφαίστου να κρατάει χαμηλά τη μπάλα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο δεν έκρυψε ούτε ενώπιον των ποδοσφαιριστών την ικανοποίησή του για την εμφάνιση.

Ξεκίνησε τους Καραγκούνη, Μαργαρώνη, Τζωρτζακάκη, Φίλια, Φειδαίο, Παληογιάννη, Σταματέλο, Γιαννόπουλο, Μπιρλή, Καραλάκη και Καλκανάκο, ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Τσαγκρής, Καλογερόπουλος, Σκορδαλιός που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο φιλικό του αντρικού τμήματος.

Leave a Reply