Ήφαιστος: Ποδαρικό στο New Year Cup

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για την Κ12 του Ηφαίστου Περιστερίου, στην πρώτη ημέρα του New Year Cup 2020 του Soccerlink.

Το πρώτο τμήμα επικράτησε με σκορ 3-0 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου στο Kifissos Club, στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου του 4ου γκρουπ του ηλικιακού κλιμακίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Κρινόπουλου ήταν καλύτεροι και σίγουρα πιο αποτελεσματικοί από τους αντιπάλους τους, με σκόρερς τους Καλογερόπουλο, Διονυσόπουλο και Σαμαρά.

Έπαιξαν οι Μωραΐτης, Πιστόλης, Διονυσόπουλος, Σαράντος, Μπουρουζήκας, Σαμαράς, Αναστασίου, Γκέρτσος, Καλογερόπουλος, Χατζης και Κούμε.

Το Σάββατο 4/1 θα αντιμετωπίσουν την σχολή Ολυμπιακού Ταύρου.Το δεύτερο τμήμα ηττήθηκε στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, με σκορ 4-0 από την Ακαδημία Coerver.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χατζηανδρέου ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που μονοπώλησαν την επανάληψη και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Αγωνίστηκαν οι Δράζιος, Βασιλικόπουλος, Βυτινιώτης, Κολιοκώτσης, Σταυρόπουλος, Ουάσεφ, Τσώνης, Κοτσωρης, Τσιρούκης, Παππάς, Τριάντης, Ευαγγελόπουλος, Μιχόπουλος, Γεωργαλος και Ροκας.

Το Σάββατο 4/1 θα αντιμετωπίσουν το δεύτερο τμήμα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας.

Leave a Reply