Ήφαιστος: Νίκη Νέων, ισοπαλία Παίδων

Πολύ σκληρό για να συμβιβαστεί με την διαγραφόμενη ήττα αποδείχθηκε το παιδικό του Ηφαίστου, που μπορεί να έκλεισε το πρώτο μέρος πίσω στο σκορ 3-1 από τον Αίμο Πετρούπολης, αλλά με αντεπιθεση διαρκείας ατην επανάληψη ισοφάρισε σε 3-3 και παρολίγο να φύγει και με το τρίποντο της νίκης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καριώτη βρέθηκαν με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασαν και μετά από 3 λεπτά είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με γκολ του Μαστροκώστα.

Μία στιγμιαία αδράνεια στην ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενουμένων και ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Αίμου να κλείσει το πρώτο 35λεπτο με προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο το δεύτερο μέρος ανήκε στους Περιστεριώτες. Ένα αυτογκόλ και το γκολ του Στασινόπουλου διαμόρφωσαν το τελικό 3-3.

Για τον Ήφαιστο ξεκίνησαν οι: Βακράς, Αναστασίου, Χουρδάκης-Περιστέρης, Σίνα, Πετράς, Στασινόπουλος, Φράρος, Ιακώβου, Καρουμπής, Κολοκώτσιος, Μαστροκώστας, ενώ έπαιξαν και οι Γκιολές, Τζαβάρας, Λέσι και Ευθυμιάδης.

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Οι Νέοι 0-3

Νικηφόρα ήταν η επίσκεψη των Νέων στο γήπεδο Ορυζόμυλων στο Αιγάλεω, αφού επικράτησαν με σκορ 0-3 της Ιεράπολης.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού έφτασε στην επικράτηση, χωρίς να επιτρέψει την αμφισβήτηση της ανωτερότητάς του, με γκολ των Ευθυμιάδη (2) και Τζωρτζακάκη, όλα στο δεύτερο μέρος.

Leave a Reply