Έκλεψαν το διαιτητικό τρίο!

Η αναμέτρηση των Κ18, Ηφαίστου και Χαλανδρίου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και ο λόγος ήταν ότι το διαιτητικό τρίο έπεσαν θύματα “ποντικών”, στο ΕΑΚ Ηφαίστου!

Η διαιτητής Στεφανοπούλου και οι βοηθοί Ρισσάκης και Γιαννιώτη επιστρέφοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων διαπίστωσαν ότι είχαν υποστεί κλοπές προσωπικών τους αντικειμένων, με απώλειες χρηματικών ποσών, τραπεζικών καρτών και κινητών τηλεφώνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι διαιτητές του προηγούμενου αγώνα Γ’ εθνικής κατηγορίας, Αγίου Ιεροθέου – Ερμή Μελιγούς δεν είχαν ολοκληρώσει τη σύνταξη του φύλλου αγώνα και παρέμειναν στον χώρο των αποδυτηρίων όταν η διαιτητική τριάδα του αγώνα των Κ18 βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της αναμέτρησης.

Ολοκληρώνοντας και φεύγοντας οι διαιτητές του προηγούμενου αγώνα δεν κλείδωσαν τα αποδυτήρια και να επιστρέψουν τα κλειδιά στην υπηρεσία γηπέδου και ο χώρος παρέμεινε προσβάσιμος στους δράστες των κλοπών που ακολούθησαν.

Το διαιτητικό τρίο διαπιστώνοντας τις κλοπές των προσωπικών αντικειμένων, δεν επέστρεψε φυσικά στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι διεκόπη και επιχείρησαν τουλάχιστον να διακόψουν τις υπηρεσίες σε τραπεζικές κάρτες και τηλέφωνα για να μην υποστούν χειρότερα.

Για την ιστορία να πούμε ότι το Χαλάνδρι προηγείτο με σκορ 1-2, με σκολ του Κεχρή στο 13′ και στο 39′, ενώ ο Ήφαιστος είχε προηγηθεί με τον Τσέλιο στο δεύτερο μόλις λεπτό.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατσαρέας, Κοσμίδης, Καρβουνιάρης, Προβατάρης, Σάββας, Παππάς, Τσέλιος, Γκέρτσο, Ευθυμιάδης Γ., Laci, Hodaj.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Διακουμόπουλος, Κορωναίος, Πολυτράμης, Γεωργιάδης, Αναστασιάδης, Μάης, Γκέκα, Νεφρός, Κεχρής, Κοντοές, Τζήμας.



Leave a Reply