Άμιλλα: Επιστροφή στις νίκες 2-0

Με διάλειμμα μιας αγωνιστικής το παιδικό τμήμα της Άμιλλας επέστρεψε στις νίκες, καταβάλλοντας την σθεναρή αντίσταση του Αγίου Ιεροθέου, που παρατάχθηκε με ελλείψεις στο ΕΑΚ Ηφαίστου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Ασημακόπουλου υπερείχαν σε σωματοδομή και κατά συνέπεια στο κομμάτι της δύναμης, που τους επέτρεψε να κερδίσουν πολλές προσωπικές μονομαχίες και να δημιουργήσουν συνθήκες μίνι πολιορκιών, κυρίως στο δεύτερο μέρος, όταν και πέτυχαν τα δύο γκολ που τους έδωσαν το τρίποντο.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Δημήτρη Λειβαρτζηνού δεν είχε την πολυτέλεια του φρεσκαρίσματος στην επανάληψη, αφού είχε μόλις έντεκα διαθέσιμους παίκτες και αυτό στοίχισε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Σκόρερς: – / 65′ Κωφίδης, 69′ Αντζέι.

Διαιτητής: Κουκόπουλος.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μαρίνος, Ζακυνθινός, Μαχαίρας, Ηλιόπουλος, Ρετζεπάι, Κοντοκώστας, Μήτσης, Βουγιατζής, Ντούρο, Καρακασίλης, Δαλαμάγκας.

ΑΜΙΛΛΑ: Ιλίεφ (65′ Μαϊδανος), Αντζέι, Μπόντε (64′ Τότσι), Κατσιούλας, Τσώλης, Ρεπάι, Πρέντι (36′ Ρότσι), Καπίρης (42′ Σαχμπαζίδης), Ριζοπουλος, Κωφίδης, Παπαδάκης (36′ Ζαχαριουδάκης).

Leave a Reply