K19(SL): Ατρόμητος Αθ. – Καλαμάτα 1-0



Νίκησε 1-0 την Καλαμάτα κι έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Superleague η Κ19 του Ατρόμητου Αθηνών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Αχιλλέα Ανδριανάκη και Απόστολου Τσαρέλα ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης, δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή και το ότι την ολοκλήρωσαν με το πενιχρό 1-0, οφείλεται σε δικές τους “απώλειες”.

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, με κεφαλιά του Υζεΐρι, μετά από κόρνερ του Σασσάνη. Στο 32′ δυνατό σουτ του Μαγκλογιάννη εξουδετερώθηκε εντυπωσιακά από τον Βαρελά, ενώ νωρίτερα από το 1-0 μία ακόμη προσπάθειά του για γκολ μπλοκαρίστηκε στο “παρά ένα” από τον Ρουμπιέ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα, ο Σασσάνης με πλασέ στην κίνηση δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 73′ ο Θεοδωρόπουλος κέρδισε αλλά δεν αξιοποίησε πέναλτι, πλασάροντας δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων

Διαιτητής: Γκαϊτατζής. Βοηθοί: Βαμβακάς, Κουλοσούσας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Λαζαρίδης, Καρατέρπος (90′ Σαρηγιαννης), Δουκάκης, Τσαγδής, Αθανασόπουλος, Μάνδαλος, Γριτσίπης (69′ Θεοδωρόπουλος), Διαμαντάκος (60′ Σκαναβης), Υζεΐρι, Μαγκλογιάννης (90′ Αυγουστίδης), Σασσάνης (69′ Πετρόπουλος).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βαρελας, Ρουμπιές, Λαζαρης, Τσανακτσίδης, Πανταζέλος, Πανίδης, Πρώιμος (55′ Γκιζας), Μαθιος, Πουλόπουλος, Θεοδώρου, Ζωγράφος (55′ Παπαδόπουλος).