Ο Αντ. Μπαφάκης στην Ένωση

Στην προπονητική ομάδα της Α.Ε. Περιστερίου ανήκει από το απόγευμα της Δευτέρας (21/8) ο Αντώνης Μπαφάκης.

Μετά από εκτενή κουβέντα με τους ανθρώπους της Ένωσης αποφασίστηκε να αναλάβει την αναδιοργάνωση των τριών μεγαλύτερων ηλικιακών κλιμακίων (Κ18, Κ16 και Κ14), με έμφαση στο τμήμα Νέων, το οποίο αποτελεί και τον “αιμοδότη” του αντρικού τμήματος του σύλλογου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Α.Ε. Περιστερίου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και να αφιερωθώ στο έργο που μου ανατέθηκε.

Από τις 3 έως τις 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουμε δοκιμαστικά για τις ηλικίες (γέννησης) 2001-2006 στο ΕΑΚ Ηφαίστου, σε ώρες που πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε, μαζί με τις ημερομηνίες έναρξης των προπονήσεων της Ακαδημίας” υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Εν τω μεταξύ, την πρώτη του συγκέντρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-’19, πραγματοποίησε το αντρικό τμήμα της Ένωσης, το βραδυ της Δευτέρας (20/8).

Το “παρών” έδωσαν -όπως βέβαια και στην καλοκαιρινή προετοιμασία που θα ακολουθήσει- εκτός του Παναγιώτη Δάουλα (γεννηθείς το 2000) που ολοκλήρωσε τη διαδρομή του στα τμήματα υποδομής και οι Δημήτρης Λαϊνάς, Σάββας Τύρου και Σταύρος Νίκας, άπαντες γεννημένοι το 2001 και στελέχη του περσινού τμήματος Νέων.

Leave a Reply