Θυέλλα Π.: Και οι Τζούνιορ στην ΕΠΣΑ

Αρκετές ειδήσεις ανέδειξαν οι τελευταίες συσκέψεις στη Θύελλα Περιστερίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην αφετηρία της οποίας επιχειρείται μία δυναμική επανεκκίνηση σε όλη την αγωνιστική πυραμίδα.

Κατ’ αρχάς, τα ηνία του αντρικού τμήματος αναλαμβάνει ο βετεράνος -και Περιστεριώτης- ποδοσφαιριστής Τάσος Καλαμπαλίκης, επί σειρά ετών στέλεχος του Λεβαδειακού, αλλά και του Αγίου Ιεροθέου, με άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Δημόπουλο, που θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του συλλόγου.

Αυτό δεν αλλάζει βεβαίως τον γενικό προσανατολισμό και φιλοσοφία του περιστεριώτικου συλλόγου, που θέτει ως βασική προτεραιότητα την αξιοποίηση της ποδοσφαιρικης του Ακαδημίας. Άλλωστε ήδη από το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, το σύνολο του τμήματος Νέων προωθήθηκε και αποτελεί τον βασικό κορμό της αντρικής ομάδας, που παίρνει μέρος στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης, όπου και φέτος θα προπονείται και θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της.

Κατά δεύτερον, αποφασίστηκε ότι εκτός από την ομάδα Παίδων, που θα δηλωθεί και φέτος στο οικείο πρωτάθλημα (Κ16) της ΕΠΣΑ (πέρσι πήρε μέρος στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου στους ομίλους των λιγότερο ισχυρών), στον υψηλότερο ανταγωνισμό θα εισέλθει και το τμήμα Τζούνιορ του συλλόγου (Κ12) που θα δηλώσει την παρουσία του στο πρωτάθλημα της σχετικής ηλικιακής κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Η απόφαση αυτή ήδη κοινοποιείται στα στελέχη της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση δελτίων (πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων κ.λ.π.), πολύ πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τα τμήματα υποδομής που προσδιορίστηκε για την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό και τα δύο τμήματα (Κ16 και Κ12) θα χρησιμοποιήσουν, στο πλαίσιο των διοργανώσεων της ΕΠΣΑ, το γήπεδο πλησίον του Άλσους Περιστερίου (πρ. Αγίου Ιεροθέου), επί της οδού Αναπαύσεως, για τους εντός έδρας αγώνες τους.

Leave a Reply