Φοίνικας Π.: Τα καλύτερα έρχονται

Το απόγευμα της Τετάρτης, η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Φοίνικα Περιστερίου αποχαιρέτησε την αγωνιστική περίοδο 2017-’18, με συγκέντρωση των μελών της, στα γραφεία του συλλόγου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χωράφας.

Με τα μικρότερα τμήματα να προηγούνται και τα παιδικό και παμπαιδικό να προσέρχονται στον χώρο μετά το πέρας των προπονήσεών τους, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου έκλεισαν το κεφάλαιο μιας πολύ δύσκολης χρονιάς, με πολλές μετακινήσεις μακριά από τις προπονητικές τους εγκαταστάσεις που παρέμειναν κλειστές λόγω της αναμόρφωσης της Χωράφας.

Έχοντας πλέον επιστρέψει στο προπονητήριό τους, δικαιούνται να ατενίζουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο με μεγαλύτερη αισιοδοξία και περισσότερες προσδοκίες. Την γιορτή τίμησε ο πρώτος σκόρερ του αντρικού τμήματος και της ΕΠΣΑ με 26 τέρματα συνολικά, Λαζάρ Εντιαγέ και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του.

Η διοίκηση φρόντισε να υπάρχει και τούρτα την οποία ο -πολυαγαπημένος των παιδιών- επιθετικός του συλλόγου έσβησε στο κέντρο του γηπέδου της Χωράφας, παρόντων των μελών του παιδικού και του παμπαιδικού τμήματος.

Leave a Reply