Επιτυχής η απόδραση στο Σοφικό

Με δύο κύπελλα (1ης & 2ης θέσης) και μία ατομική διάκριση επέστρεψε η αποστολή του Φοίνικα Περιστερίου, από το τουρνουά του Σοφικού που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Συγκεκριμένα, οι Παμπαίδες κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους, επικρατώντας στον τελικό του Ατρομήτου Χαλανδρίου με 3-1 σκορ.

Τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-1
2η αγωνιστική: ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ – ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 0-3
3η αγωνιστική: ΑΘΗΝΑΙΔΑ – ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 0-5
Τελικός: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-1

Τα Προτζούνιορ Α’ έφτασαν στον δικό τους τελικό, και με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας του Βασίλη Λάκη, αναδείχθηκαν ισόπαλα με 2-2 στην κανονική διάρκεια και έχασαν στην διαδικασία των πέναλτυ, με 2-1.
Την παράσταση όμως έκλεψε στον συγκεκριμένο αγώνα, το απίθανο γκολ-ψαλιδάκι του Άγγελου Ζέρντι, που άφησε άφωνους τους παρόντες, και στο τέλος ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο του Τουρνουά, δίνοντας έτσι ένα προσωπικό κύπελλο στον μικρό Άγγελο.

Τα αποτελέσματα:

1η φάση:

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Α’ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΚΗ 3-5
ΑΘΗΝΑΪΔΑ – ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Α’ 1-2
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Α’ 1-2
Τελικός:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΚΗ – ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Α’ 2-2 (2-1 στα πέναλτι)


Τέλος, τα Προτζούνιορ Β’, έδωσαν τον δικό τους αγώνα, δεν κατάφεραν να περάσουν σε κάποιον τελικό, αλλά δεν υστέρησαν στο χειροκρότημα όσων τους παρακολούθησαν, για την μαχητικότητά τους

Τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Β’ 2-3
2η αγωνιστική

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Β’ – ΨΥΧΙΚΟ 0-1
3η αγωνιστική

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Β’ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ Β 1-3
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Β’ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΚΗ Β 1-5

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φοίνικα σημειώνεται χαρακτηριστικά “θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και σίγουρα πέρασαν ένα αξέχαστο διήμερο, αλλά και στους προπονητές τους, που τους συνόδευαν, δηλαδή τους κυρίους Θεοδωρακόπουλο Ηλία, Μπέσιο Φώτη και Κουμπούρο Παναγιώτη. Ευχόμαστε, αν είναι κοινή επιθυμία να συνεχιστεί και του χρόνου η συμμετοχή μας στο Τουρνουά αυτό.

Φυσικά, πρέπει να ευχαριστήσουμε τους γονείς που ήταν εκεί και βοήθησαν τα μέγιστα στην επίβλεψη και περιποίηση των μικρών μας ποδοσφαιριστών”.


Leave a Reply