ΠΑΙΔΕΣ: Ατρόμητος (2)–Κηπούπολη 1-2

Μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, είχε όμως διάθεση για ποδόσφαιρο και επιθυμία για ένα “γλυκό” επίλογο στην αγωνιστική σεζόν.

Και το πάλεψαν αμφότεροι, οι Παίδες των Ατρομήτου Αθ. (2) και Κηπούπολης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-2 και να ολοκληρώνουν τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, αήττητοι στο Νταμάρι (είχε προηγηθεί η ισοπαλία 2-2 με το πρώτο τμήμα του Ατρομήτου).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη έκλεισαν προηγούμενοι με 0-1 το πρώτο μέρος με κεφαλιά του Θεοχαρίδη, από ασίστ του Σερίφη, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και είχαν κάποιες ακόμη ευκαιρίες με τους Θεοχαρίδη, Σερίφη και Κατσάτσο.

Ο Ατρόμητος δυσκολεύτηκε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, για να κάνει τις κατοχές του, φάσεις για γκολ και μείωσε πέντε λεπτά πριν την εκπνοή στο τελικό 1-2.

Σκόρερς: 65′ Τσιονάκας / 26′ Θεοχαρίδης, 60′ (αυτ.) Λίκο.

Διαιτητής: Στεργιώτης. Βοηθοί: Στεφανόπουλος, Γαλαριώτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (2): Τασόπουλος, (55′ Σκαρτσιάρης), Παπουλίδης, Σαρρας (36′ Πετρόπουλος), Δάλλας, Μπρόγκι, Νησίριος, Γαλλιος (36′ Τσεκ), Ρούσσος (36′ Τσέλα), Πάντος, Λίκο, Τσιονάκας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος (52′ Μανώλης), Σαββουλίδης, Δημοσθενιάδης (45′ Δούμας), Ζουγρης, Φαρμάκης Β., Θεοχαρίδης, Σερίφης, Κλειδής, Κατσάτσος, Φαρμάκης Ι., Τσίκο (50′ Ανδρονιώτης).

Leave a Reply