ΠΑΙΔΕΣ: Ηρακλής Π. – Ατρόμητος (1) 0-2

Η διαφορά ήταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και σ’ ένα ματς από αυτά που τη διαφορά κάνουν τέτοιες ποιοτικές λεπτομέρειες, το πρώτο τμήμα Παίδων του Ατρομήτου Αθ. υποχρέωσε το αντίστοιχο συγκρότημα του Ηρακλή Περιστερίου στην πρώτη του ήττα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Το τελικό σκορ 0-2 αδικεί τους γηπεδούχους, που όχι μόνο ήταν μέσα στο παιχνίδι ως το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, αλλά θα μπορούσαν σε δύο φάσεις με τους Κολοκώτσιο και Γρηγοράκο να έχουν ανοίξει νωρίτερα το σκορ και η εξέλιξη να ήταν πιθανότατα διαφορετική.

Ωστόσο οι νεαροί ποδοσφαιρισές του Δημήτρη Μαυρίκου, αφού προειδοποίησαν σε μία φάση που δύο φορές ο Καναβάκης τους είπε “όχι” στην παραβίαση της εστίας του, βρήκαν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα (τη δεύτερη από τη βούλα του πέναλτι) και πήραν τη νίκη διατηρούμενοι στην πρώτη θέση του ομίλου και αυξάνοντας τη διαφορά τους στους 5 βαθμούς.

Σκόρερς: – / 62′ και 67 (πεν.) Τουφεξίδης.

Διαιτητής: Κουκόπουλος. Βοηθοί: Γαλαριώτης, Μπαντής.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καναβάκης, Φράγκος Α., Παλιούρας, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Πετρόχειλος, Κολοκώτσιος, Γκούντουβας, Δούλκαρης, Νταλλής (Λαρεντζάκης, Φράγκος Μ., Δασκαλόπουλος, Φαράκλας, Μπενέτος, Γρηγοράκος, Σαρμπάνης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (1): Δήμος, Σκλαβενίτης, Γκοτσούλιας, Μελής, Ρήγος, Ντόκο, Πλουμάτος, Τεαίμα, Τουφεξίδης, Δούμας, Μαντέλης (Αντωνίου, Δευτεραίος, Βλαχόπουλος, Ξυπνητός, Λάτσκα, Κουφόπουλος, Σαΐτης).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply