ΠΑΙΔΕΣ: Ήφαιστος Π.-Ατρόμητος (1) 1-3

Για το πρώτο παιδικό τμήμα του Ατρομήτου Αθ., η νίκη στο ΕΑΚ Ηφαίστου ήταν μονόδρομος για να διατηρηθεί στην κορυφή του 7ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ και την κατέκτησε, κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του Ηφαίστου Περιστερίου με σκορ 1-3.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του “αστεριού” είχαν υπομονή και καθαρό μυαλό για να ξεχωρίσουν σ’ εκείνες ακριβώς τις λεπτομέρειες που σε τέτοια παιχνίδια κάνουν την διαφορά. Τελείωσαν το πρώτο μέρος έχοντας προβάδισμα στο σκορ (0-1) και με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στην επανάληψη το διεύρυναν σε δύο τέρματα, βάζοντας γερή υποθήκη επικράτησης.

Η μαχητικότητα των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε με γκολ που θα μπορούσε να τους είχε ξαναβάλει στο παιχνίδι, εάν μετά από 3 φάσεις δεν έβρισκε ο Ατρόμητος και τρίτο γκολ, το οποίο πλέον έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του.

Σκόρερς: 56′ Φράρος / 20′, 60′ Τουφεξίδης, 46′ Πλουμάτος.

Διαιτητής: Χρήστου. Βοηθοί: Παλάσκας, Βρετος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Βακράς, Στασινόπουλος, Καρβουνιάρης, Περιστέρης, Ιακώβου, Πετράς, Μαστροκώστας, Φράγκος, Καρουμπής, Κολοκώτσιος, Κακουλίδης (Φράρος, Βυτινιώτης, Βλαχιώτης, Ευθυμιάδης, Αναστασίου, Τζιωτάκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ (1): Δήμος, Βλαχόπουλος, Ξυπνητός, Ρήγος, Λουκόπουλος, Ντόκο, Πλουμάτος, Λάτσκα, Τουφεξίδης, Δούμας, Μαντέλης (Στόγιας, Τεαίμα, Γκοτσούλιας, Σκλαβενίτης, Μελης, Δευτεραίος).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply