ΝΕΟΙ: Κηπούπολη – Θύελλα Π. 1-0

Σ’ ένα παιχνίδι ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, η Κηπούπολη ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ και πήρε το τρίποντο της νίκης, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Θύελλας Περιστερίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μπαφάκη ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και ελαφρά υπεροχή στην κατοχή της και πήραν βαθιά ψυχολογική ανάσα για τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στην αντίπερα όχθη, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Δημόπουλου με τρία στελέχη, γεννηθέντες του 2003 στο αρχικό σχήμα, συνεχίζουν να παρουσιάζουν ένα αξιόμαχο σύνολο, που είχε, αλλά απώλεσε την ευκαιρία του λίγο πριν το φινάλε από μία στημένη φάση, να πάρει τον βαθμό.

Σκόρερς: 50′ Καραγιάννης / –

Διαιτητής: Χρυσάφης. Βοηθοί: Πατεράκης, Σπυρόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αλεξιάς (41′ Σαραντινός), Καραγιάννης, Κανελλόπουλος, Βαρζάκης (61′ Τζιάτζιος), Παπακωνσταντίνου, Μούτσιος, Σοφός (71′ Παντιώρας), Σταματογιαννόπουλος, Λιούμης, Ρήγας, Μαργέτης.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Γκιότσα, Οταντζης, Πετρίτσης (48′ Μπιτάι), Μπερδεκλής, Δρούλιας, Πλούμης, Αραπάκης (77′ Καρανάσιος), Καψής (61′ Γκιάτα), Ορούτσι, Σακελάρης, Δεληγιάννης (49′ Επίρι).

Leave a Reply