Ηρακλής Π.: Ξανά στην κορυφή (4-2)

Τυπικά φιλοξενούμενοι στο ΕΑΚ Ηφαίστου, οι Νέοι του Ηρακλή Π. επικράτησαν με σκορ 4-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Θύελλας Π. και ανέβηκαν και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α΄ ομίλου της ΕΠΣΑ και μάλιστα με παιχνίδι λιγότερο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη συνέχισαν την αήττητη πορεία τους (6 νίκες, 2 ισοπαλίες), κλείνοντας το πρώτο μέρος της χθεσινής αναμέτρησης με το υπέρ τους 1-3, αλλά η μείωση του σκορ (2-3 στο 45′) με την έναρξη της επανάληψης από πλευράς Θύελλας, δεν άφησε το παιχνίδι να αποκτήσει διεκπεραιωτικό χαρακτήρα.

Ο Ηρακλής είχε για μία ακόμη φορά τέσσερις διαφορετικούς σκόρερς στο φύλλο αγώνα, δείγμα των λύσεων που υπάρχουν στο μεσοεπιθετικό -και όχι μόνο- κομμάτι, ενώ στον αντίποδα η Θύελλα με τρεις παίκτες από το παιδικό τμήμα (γεννηθέντες το 2003) στο αρχικό της σχήμα έδειξε ότι αργά ή γρήγορα η δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει θα έχει καθαρά οφέλη.

Σκόρερς: 11′ Σακελάρης, 45′ Ορούτσι / 7′ Νίτας, 20′ Κυριακόπουλος, 30′ Μήτρος Ν., 59′ Δρουγουνάκης.

Διαιτητής: Κατελανάκης. Βοηθοί: Καρούσης, Κουκόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Γκιότσα, Οταντζής, Καψής (49′ Αραπάκης), Μπερδεκλης, Δρούλιας, Καλιντέρης, Αγαθος, Πλούμης, Ορούτσι, Σακελάρης, Δεληγιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς (41′ Κωνσταντόπουλος), Γκελης (58′ Γονιδάκης), Τζαβαράκος, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Μαγκίτσας (68′ Κεφαλάς), Δρουγουνάκης, Νίτας (79′ Στόινα), Μήτρος Ν. (75′ Κούτρης), Βαρδαραμάτος (49′ Γάλαρης).

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου Νέων της ΕΠΣΑ είναι ΕΔΩ

 

Leave a Reply