Κ15 (ΕΠΣΑ): Ατρόμητος Αθ. – Ατρόμητος Χ. 0-0 (5-3 πεν.)
Με το τρόπαιο του πρωταθλητή Αθήνας ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2025-’26 για την Κ15 του Ατρόμητου Αθηνών, στον τελικό της διοργάνωσης της ΕΠΣΑ, στο γήπεδο “Σ. Αγγελόπουλος” του Π. Φαλήρου.
Κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ατρόμητου Χαλανδρίου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του “αστεριού” ήταν καλύτεροι στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου, είχαν τις ευκαιρίες για ένα γκολ όπως και το δοκάρι του Λαζαρίδη στο πρώτο μέρος, αλλά δεν απέφυγαν την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται με 0-0.

Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με σκορ 5-3 και ευστόχησαν οι Λαζαρίδης, Ιωαννίδης, Φαμελης, Παπαχρήστου, Διαμαντης.
Διαιτητής: Κελεκίδης. Βοηθοί: Χατζηδάκης, Μαμουνης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ζέκα, Κίτσιος, Ιωαννίδης, Αλουσάνι, Φαμελης, Γκαβα, Διαμαντης, Παπαχρήστου, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Βότσης (Σκιαθίτης, Ακριτίδης).
Στον πάγκο ήταν και οι Κάππας, Συξέρης, Γκόλφης, Σμυρναίος, Βελωρας, Φλώρος, Σασσαλος.
