Κ15(SL): Ατρόμητος Αθ. – Λεβαδειακός 3-0
Φινάλε αγωνιστικής περιόδου με ξεκούραστη νίκη για την Κ15 του Ατρόμητου Αθηνών που δεν συνάντησε σοβαρα εμπόδια από το αντίστοιχο συγκρότημα του Λεβαδειακού, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.
Η ομάδα του “αστεριού” είχε προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος (σχεδόν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα) και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν αμφισβητήθηκε ο διεκπεραιωτικός χαρακτήρας της επανάληψης.
Το 3-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ήρθε απλά ως κερασάκι στη τούρτα να προσθέσει στατιστική αξία στο δεύτερο 40λεπτο.
Σκόρερς: 26′ Σταυριανός, 32′ Αγαδάκος, 74′ Νικηφορίδης / –
Διαιτητής: Τριανταφυλλίδης. Βοηθοί: Τερζόπουλος, Φουρκας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Μουστακης (74′ Ζουμπουλης), Τζολάκης (53′ Γεροδήμος), Αγαδάκος, Placinta, Μαρινος, Ανδρέου, Βλάχος (61′ Δημητρόπουλος), Σταυριανός. Λαζαρίδης (41′ Σπαθιάς), Κουμπος (53′ Νικηφορίδης), Τσιναριώτης.
