Κ17: Ατρόμητος Αθ. – Αστέρας Τρ. 4-1



Στην καλύτερη (σε διάρκεια αγωνιστικού χρόνου) και πληρέστερη φετινή της εμφάνιση, η Κ17 του Ατρομήτου Αθηνών δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο Ηφαίστου.

Το τελικό 4-1 περιγράφει πιστά την αγωνιστική εικόνα, τουλάχιστον ως προς το δημιουργικό και το εκτελεστικό κομμάτι στο δεύτερο μισό του γηπέδου, κόντρα σε ό,τι αναμενόταν απέναντι σε μία ομάδα που βρισκόταν 7 βαθμους υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Περιστεριώτες είχαν διαφορά δύο τερμάτων πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, με τον γκολκίπερ Λαζαρίδη να ευστοχεί σε μία ακόμη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Σαρηγιαννης).

Στην προσπάθεια των φιλοξενουμένων να επιστρέψουν στο παιχνίδι μειώνοντας στο 22′, απάντησε ο Καρούσης με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και το προβάδισμα των δύο γκολ διατηρήθηκε έως και την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων.

Ο ίδιος παίκτης είδε τη μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στο 58′, επτά λεπτά πριν την διαμόρφωση του τελικού 4-1 από τον Κρίγκο, στην πιο συνδυαστική προσπάθεια της ημέρας.

Σκόρερς: 4′ (πεν.) Λαζαρίδης, 9′ Μαγλογιαννης, 34′ Καρουσης, 65′ Κριγκος / 22′ Φωτιάδης.

Διαιτητής: Παπαγιαννίδης. Βοηθοί: Μιναρδος, Ξουριδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ,: Λαζαρίδης, Ζάχος, Βασιλειάδης, Τσολακάκης, Σαρηγιαννης, Καρουσης (81′ Κωνσταντίνου), Καρατερπος (77′ Τσιαρας), Αλεξάνδρου, Μαγλογιάννης (77′ Κολιματσης), Μαγκλογιάννης (69′ Γραμματικάκης), Κρίγκος (69′ Δεμπη).