Κ15: Καματερό-Φοίνικας 1-3
Επιστροφή στις νίκες για την Κ15 του Φοίνικα που πέρασε νικηφόρα από το Καματερό με σκορ 1-3, διατηρούμενη σε βρετανικό mood μετά το 4-4 με τον ΑΟ Ιλίου.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τάσου Μανεσιώτη βρήκαν τρεις φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν μόνο να μειώοσυν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ακριβώς με την εκπνοή της αναμέτρησης,
Σκόρερς: 70′ (πεν.) Σκρετης / Ψυχογιός, Αλεξανδρής, Γαλανόπουλος Πετ.
Διαιτητής: Κοκκινης.
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Βαρσος, Ταρατορης, Μπελεσης, Κοτσιλιερης, Σιακας, Δημόπουλος, Σκρετης, Κωστοπουλος, Γιαννιρης, Ανδρουτσοπουλος, Κολιπετσας (Διαμαντόπουλος, Θεοδώρου, Ακεψιμαΐδης).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Χρονόπουλος, Ρεφενές Γ., Βιταλιώτης, Ταμβάκος, Καρυδης, Γαλανόπουλος Παυ., Φωκιδης, Αλεξανδρής, Μάρκου, Γαλανόπουλος Πετ., Ψυχογιός (Αλαμπεης, Δερμουσης).

