Σειρήνες Γρεβενών – Νέες Ατρομήτου 1-2



Ήταν ένα must win παιχνίδι για τις Νέες Ατρομήτου και το έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ακόμη κι όταν όλα έμοιαζαν να στραβώνουν πολύ επικίνδυνα.

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ της Γατούδη έδωσε στην ομάδα του Περιστερίου προβάδισμα ενός τέρματος πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων και αυτό το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι και το 86ο λεπτό, ενώ είχαν μεσολαβήσει 2-3 καθαρές ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία ένα τετ α τετ της Μοσχονά.





Στο 86′ λοιπόν, οι Σειρήνες Γρεβενών κέρδισαν πέναλτι, το οποίο και αξιοποίησαν παρά την προσπάθεια της Ψυρρή να αποσωβήσει την ισοφάριση. Εκεί μίλησαν τα ψυχικά αποθέματα και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Djordjevic με κεφαλιά έκανε ασίστ τη σέντρα της Μοσχονά και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Επόμενο παιχνίδι τη μεθεπόμενη εβδομάδα, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Ψυρρή, Κριεζή, Στεροπούλου, Schmelzer, Βέρρα, Ρόκομα, Γκάτση (Αποστόλου), Djordjevic, Φυτίλη (Μοσχονά), Γατούδη, Behnke (Πράπα).