Κ17: Φοίνικας – Κηπούπολη 1-0



Με γκολ στο δεύτερο μισό της επανάληψης η Κ17 του Φοίνικα πήρε τη νίκη στην αναμέτρησή της με το αντίστοιχο συγκρότημα της Κηπούπολης, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Σ’ ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν πειστικότερη προσέγγιση της αντίπαλης περιοχής, αλλά όχι και ανάλογες τελικές προσπάθειες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη προειδοποίησαν μ’ ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος και πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με διπλή προσπάθεια (την πρώτη εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ) λίγο πριν την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Εκείνοι του Δημήτρη Τσουκνάκη έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης με τον Σιουρούνη, ενώ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 67′ για ανατροπή σε προφανή θέση για γκολ.





Σκόρερς: 75′ Τζαλάβρας / –

Διαιτητής: Χατζηδάκης. Βοηθοί: Λεμονίδης, Ανδρέου. Στο 67′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γιωργης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Πέγκας, Σκουτερης, Zefi, Κοκκώνης, Παπαπαναγιώτου Α., Μαζαρος, Γεωργόπουλος, Ανδρέου, Νασίμποβ, Παπαπαναγιώτου Π., Καραγιώργος (Γιαννης, Λουκας, Φαρμάκης, Ανδριανάκος, Αποστόλου, Λαζαρης, Τζαλάβρας).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Δουλγεράκης, Χαιρόπουλος, Κολοκυθάς, Γερεντές, Λοντος, Κόκλας, Στάμου, Μπουρνιάς Ι., Αναστασόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Μπαμπαλης (Τσαμπας, Σιουρούνης, Γιωργης).