‘Ομιλος: Η τριάδα στα τουρνουά

Ποδαρικό χωρίς βαθμούς για το τμήμα της Κ16 του Α.Ο. Περιστερίου που αγωνίστηκε στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τουρνουά Soccerlink, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Ιάσονα Ιλίου.

Το τελικό 3-1 είναι δίκαιο και σκόρερ για την ομάδα του Ομίλου ήταν ο Τσίφτης.

Έπαιξαν οι Ξαφέλης, Βαλτογιάννης, Σενγκιέργκη, Γεωργακόπουλος, Παπαναστασίου, Ξενάκης, Γκοτσούλιας Ν..,Τσιφτης, Γκοτσούλιας Δ., Κολοβός, Γκίκας, Τσαραπατσάνης, Κλουβάτος.



Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Θουκυδίδειο η Κ14, που επιβλήθηκε με σκορ 3-2, αντίστοιχου τμήματος του Ιάσονα και σκόρερς τους Πούλο (2) και Ντριμερη.

Αγωνίστηκαν οι Αραβανής, Μαγκαφάς, Καραβελακης, Δρακωνάκης, Ηλιόπουλος Π., Τρυφιάτης, Στουραΐτης, Ηλιόπουλος Χ., Παππάς Ντριμερης, Πούλος (Πάνγκο, Καφρίτσας Γ., Καφρίτσας Μ., Μαργώνης, Σαγρής



Προσπάθησε, αλλά όχι με την ίδια συνέπεια στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου η Κ12 και μοιραία γνώρισε την ήττα από το δεύτερο αντίστοιχο τμήμα του Ηφαίστου με σκορ 3-1, για το Soccerlink.

Για τον Όμιλο έπαιξαν οι Νικολιτσας, Πηλιουρας, Ρέρρας, Καραμπουλης, Νούρι, Νασίχ, Αγγελόπουλος, Χιώτης, Τάτσης, Ζάχος, Καβγιουλας, Κολιός, Ντάσιος, Μπορικος.



Leave a Reply