Κηπούπολη: Πρόβα Soccerlink

Σε αγώνες που είχαν χαρακτήρα προσαρμογής (δεν θα ληφθεί υπ’ όψιν κανένα αποτέλεσμα), μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του τουρνουά Soccerlink, η Κ16 και το πρώτο τμήμα της Κ14 της Κηπούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με Ερασιτέχνη Απόλλωνα και Αχαρναϊκό αντίστοιχα.

Σαφώς καλύτερη αλλά αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια η Κ16 ισοφάρισε με τον Πελέκο εντός πενταλέπτου (45′ – 50′) το γκολ που δέχθηκε, αλλά παρ’ ότι πίεσε ως το τελευταίο σφύριγμα, έμεινε στο 1-1.

Έπαιξαν οι Γεωργίου, Χρονάκης, Δημητριάδης, Λοντος, Γερεντές, Πελέκος, Κωνσταντινίδης, Κατσακούλας, Αναστασάκος, Βενέτης, Κόκλας (Παπαδημητρίου, Μπουκουρίτσι, Γλυμης).

  • Περισσότερα γκολ αλλά ισόπαλο το αποτέλεσμα (3-3) και στο παιχνίδι της Κ14(Α), με σκόρερς για το συγκρότημα του Δημήτρη Τσουκνάκη τους Κατρισιώση (1-0 στο 17′), Στάμου (2-0 στο 20′) και Μουλα (3-2 στο 36′), κόντρα στον μαχητικό Αχαρναϊκό.

Αγωνίστηκαν οι Χριστοφιλόπουλος, Ανωγιάτης, Παιδούσης, Γιωργης, Ρισσάκης, Μπαρδώσας, Στάμου, Τσακοπιάκος, Κατρισιώσης, Βερουχης, Πουλιμάι (Τσελης, Μουλας, Παναγιωτόπουλος, Σιουρούνης).

Leave a Reply