Κ16: Δάφνη Π.Φ. – Φοίνικας 2-4

Ποδαρικό” με νίκη στη διοργάνωση για το πρώτο τμήμα της Κ16 του Φοίνικα Περιστερίου (γενν. 2005) που από φέτος παίρνει μέρος στο τουρνουά Attica.

Στην πρεμιέρα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου επιβλήθηκαν εκτός έδρας της ισχυρής Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με σκορ 2-4.

Ξεκίνησαν δυνατά το παιγνίδι και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Καραγιώργου και Καμπουρίδη, ενώ έχασαν και 2-3 καλές ευηκαιρίες για ακόμη ισχυρότερη παρακαταθήκη από το Α’ μέρος.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης έφεραν την αναμέτρηση στα ίσα.

Με τις δύο ομάδες να μην αρκούνται στην ισοπαλία, το παιγνίδι “άνοιξε” και στο 65′ ο Μπούζο με δυνατό σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Φοίνικα, ενώ στο 77′ ο Λαμπρίτσιος σε κόντρα επίθεση “κλείδωσε” τη νίκη (2-4) για τους Περιστεριώτες που στο μεταξύ (72′) είχαν χάσει τον Μπούζο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έπαιξαν οι Διαμαντής, Τσίχλης, Μηλιάς, Καραΐσκος, Μπούρας, Μπούζο, Μαγαλιός, Καραγιώργος, Καμπουρίδης, Λαμπρίτσιος, Βασιλείου (Βασιλόπουλος, Σταθόπουλος, Χαβαλίνας).

Leave a Reply